Απίστευτο: Οδηγός λεωφορείου έσωσε μωρό που έπαθε εισρόφηση σταματώντας μπροστά στο Υπ. Υγείας!

Η επέμβαση των γιατρών που είναι σε αναστολή ήταν σωτήρια για το βρέφος

Must Read

Την ζωή ενός βρέφους μόλις 2 μηνών το οποίο είχε πάθει εισρόφηση κατάφερε να σώσει με την ορθή σκέψη και την ψυχραιμία του χθες το πρωί ένας οδηγός λεωφορείου στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μωράκι βρισκόταν μαζί με την μητέρα του μέσα στο λεωφορείο 054 όταν έπαθε την εισρόφηση. Προφανώς, το συμβάν έγινε αντιληπτό από τον οδηγό ο οποίος ήταν αποφασισμένος να σώσει τη ζωή του βρέφους. Έτσι, οδήγησε το όχημα μπροστά από το Υπουργείο Υγείας όπου βρίσκονται εδώ και καιρό γιατροί που βρίσκονται σε αναστολή.

Σύμφωνα με όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο κύριος Ερωτόκριτος Ζληντίδης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας που είδε το περιστατικό «ακούσαμε κάποιο λεωφορείο να κορνάρει συνεχώς και να πατά φρένο ξαφνικά μπροστά μας. Ο οδηγός τράβηξε χειρόφρενο και πετάχτηκε ξαφνικά έξω σε δαιμονισμένη κατάσταση κρατώντας στα χέρια του δύο τηλέφωνα, ένα σε κάθε του χέρι».

«Προσπαθούσε για ώρα να πάρει τηλέφωνο το 166 αλλά δεν του απαντούσαν. Απελπισμένος απευθύνθηκε στους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή και διαμαρτύρονται έξω από το υπουργείο Υγείας και τέσσερις από αυτούς μπήκαν στο λεωφορείο, πήραν στα χέρια τους το βρέφος και το επανέφεραν διότι εκείνη τη στιγμή ήταν σε άπνοια», περιέγραψε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον κ. Ζληντίδη μετά από 6 με 7 λεπτά ήρθαν στο σημείο και δύο μηχανές του ΕΚΑΒ με τις σειρήνες, ενώ και η συγκοινωνία διεκόπη για να παραλάβουν άμεσα το περίπου δύο μηνών βρέφος.

Το παιδί αυτή τη στιγμή είναι καλά στην υγεία του ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων.  «Αγία Σοφία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This