«Κιβωτός του Κόσμου»: Εμπλέκεται σε κύκλωμα υιοθεσιών; Τι αναφέρει καταγγελία γυναίκας

Υπάρχει και η άλλη πλευρά - Πρώην φιλοξενούμενος: «Ο πατέρας Αντώνιος με έσωσε, χρωστάω την ζωή μου στην δομή»

Must Read

Ερωτηματικά και προβληματισμό προκαλούν οι καταγγελίες που έρχονται συνεχώς στο φως σχετικά με τα περιστατικά ασέλγειας και κακοποίησης σε βάρος παιδιών που βρίσκονται ακόμα ή φιλοξενούνταν στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Τώρα, έρχεται στην δημοσιότητα μια νέα μαρτυρία που σίγουρα θα «ταρακουνήσει» το πανελλήνιο καθώς φαίνεται πως εμπλέκει την συγκεκριμένη δομή με κύκλωμα υιοθεσιών!

Μιλώντας στο in.gr, η κ. Ειρήνη περιέγραψε το σοκ που έζησε χρόνια πριν σε μια κοινωνική εκδήλωση, ένα σοκ που δεν της έχει φύγει από τα μυαλό όλα αυτά τα χρόνια, όπως είπε. Αρχικά η γυναίκα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή  λέγοντας ότι έχει κάνει τρεις -αποτυχημένες- προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη: Πώς συνδέεται η Κιβωτός του Κόσμου με την υπόθεση της 12χρονης

Προ δεκαετίας λοιπόν όπως περιγράφει: «Βρέθηκα σε μια κοινωνική εκδήλωση ενός πολύ δικού μου ανθρώπου. Ο άνθρωπος αυτός ήταν πολύ της Εκκλησίας και είχε στενές σχέσεις με την Κιβωτό του Κόσμου».

«Στην εκδήλωση αυτή, μου έκανε εντύπωση η παρουσία μικρών παιδιών, 6-7 ετών από χώρες του εξωτερικού, τα οποία συνόδευαν μέλη της Κιβωτού του Κόσμου», λέει η γυναίκα. «Τα περισσότερα ήταν από χώρες της Αφρικής. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, χόρευα με δύο από αυτά. Ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι» συνεχίζει να λέει η κ. Ειρήνη.

Φυσικά η γυναικά ρώτησε για την παρουσία των παιδιών στην εκδήλωση και της είπαν ότι «πήγαιναν τα παιδιά σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις για να ξεσκάσουν».

Δείτε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις:«Κιβωτός του Κόσμου»: «Ξηλώνει» την διοίκηση η κυβέρνηση!

«Μετά από λίγη ώρα, ο άνθρωπος που έκανε την εκδήλωση, ξέροντας τις προσπάθειες που είχα κάνει για να αποκτήσω παιδί με πλησιάζει και μου λέει όποιο παιδάκι θες το έχεις αύριο σπίτι σου.  Σοκαρίστηκα και του είπα πώς γίνεται αυτό για να πάρω την απάντηση ότι όταν υπάρχουν άνθρωποι στη σωστή θέση όλα γίνονται».

«Μου είχε φανεί τόσο σοκαριστικό» λέει η κ. Ειρήνη για να συμπληρώσει ότι «μου φάνηκε σαν να παραγγέλνω ντιλίβερι».

«Η Κιβωτός με έσωσε»

Στο πλευρό της «Κιβωτού» βρέθηκε ένας πρώην φιλοξενούμενος που τώρα έχει ενηλικιωθεί.

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μίλησε ο 22χρονος Τσαμπίκος Λούτσα, ο οποίος δεν δίστασε να πει επώνυμα ότι ήταν στη δομή της Αθήνας και αργότερα μεταφέρθηκε στη δομή της Χίου για να γίνει αποσυμφόρηση στους χώρους του Κολωνού.

Ο ίδιος περιέγραψε την εμπειρία του και από τις δύο δομές στις οποίες είχε φιλοξενηθεί από μικρή ηλικία και υποστηρίζει ανοιχτά τον πατέρα Αντώνιο στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών.

«Η κιβωτός για εμένα είναι το παν. Χρωστάω τη ζωή μου στην Κιβωτό», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην τρόφιμος.

Σχετικά με τις καταγγελίες για εκμετάλλευση των παιδιών και για κακοποίηση ο 22χρονος διαψεύδει τα πάντα λέγοντας πως :«Ποτέ δεν έγινε αυτό. Όσο είμαι εγώ δεν έγινε ποτέ. Ο πάτερ ήταν πάντα από πάνω από το κεφάλι και έλεγε το καλό. Έπεσα από τα σύννεφα. Είναι όλα ψέματα».

Δείτε επίσης: Εξελίξεις: Εντάλματα σύλληψης μέχρι την Πέμπτη για την Κιβωτό του Κόσμου!

Μάλιστα, ο 22χρονος δήλωσε ότι γνωρίζει τον πατέρα Αντώνιο 15 χρόνια και πως τον ευγνωμονεί καθημερινά που τον γνώρισε τονίζοντας ότι του «έχει σώσει τη ζωή».

 



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This