Την ώρα που πολυεθνικές βάζουν αντικλεπτικά σε βρεφικά γάλατα, ένας παντοπώλης τα μοιράζει δωρεάν

Προσφορά ανθρωπιάς από τον Τάσσο Βιλάνο

Must Read

Την ώρα που πολυεθνικές εταιρίες φτάνουν στο σημείο να τοποθετούν αντικλεπτικά συστήματα σε βρεφικά γάλατα, ένας παντοπώλης από τη Χρυσούπολη Καβάλας προχώρησε σε μία άκρως συγκινητική κίνηση, που αποδεικνύει πως υπάρχουν ακόμη αλληλεγγύη και ανιδιοτέλεια!

Ο Τάσσος Βιλάνος με ανάρτησή του στο facebook έκανε γνωστό πως πήρε την πρωτοβουλία να δωρήσει παιδικές τροφές και γάλατα σε όσους τα έχουν πραγματική ανάγκη.
«Εμβρόντητος παρακολούθησα την είδηση ότι αλυσίδα σουπερμάρκετ έβαλε αντικλεπτικό σύστημα σε ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ. Προφανώς μια μάνα, ένας πατέρας δεν είχε τη δυνατότητα να ταϊσει τα μωρά του. Με θυμώνει και με στεναχωρεί βαθύτατα αυτή η κατάσταση. Προσπαθώντας να κατανοήσω τις πράξεις αυτών των γονιών, καθώς υπήρξε περίοδος που και εγώ στερήθηκα βασικά αγαθά» έγραψε αρχικά ο παντοπώλης και συμπλήρωσε:

«Παίρνω, λοιπόν, την πρωτοβουλία να χαρίσω βρεφικές τροφές και γάλα σε όποιον τα έχει πραγματικά ανάγκη. Βρίσκονται στο μαγαζί μου και όποιος θέλει έρχεται και παίρνει χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση να πάρει κάτι άλλο. Σαν Τάσσο με βρίσκει σύμφωνο οι καλές πράξεις να μη διαφημίζονται στο ίντερνετ, καθώς συχνά γίνονται για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, είναι αναγκαίο να το γράψω εδώ για να το δει όσος περισσότερος κόσμος γίνεται και να φτάσει στα μάτια κάποιου που όντως χρειάζεται ένα προϊόν από τα παραπάνω. Επίσης, παίρνω την απόφαση, από σήμερα και τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, όποιος συμπολίτης μου έχει την ανάγκη για ένα καρβέλι ψωμί για να φάει ο ίδιος ή η οικογένειά του με απόλυτη εχεμύθεια μπορεί να απευθυνθεί στη διεύθυνση του καταστήματος και να του το δώσουμε. Καλά μυαλά σε όλους…»

Ο παντοπώλης, που έδωσε μάθημα ανθρωπιάς, αποστομώνοντας τις μεγάλες αλυσίδες τροφίμων, ανέφερε σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή πως η εικόνα με τα αντικλεπτικά τον γέμισε θλίψη, καθώς στο παρελθόν είχε και ο ίδιος αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα. «Επρεπε να δράσω» δήλωσε, καταλήγοντας: «Δεν μπορώ να διανοηθώ μια μάνα να μην έχει να ταΐσει το παιδί της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This