Τι απαντάει για τα λούσα και τα πούρα ο Ιρακινός συνεργάτης του πατρός Αντωνίου: «Κριτής μόνο ο παντοδύναμος»

Τι έγραψε σε ανάρτησή του ο πρώην γενικός διευθυντής της Κιβωτού

Must Read

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 34χρονος που από τρόφιμος έγινε γενικός διευθυντής της Κιβωτού του Κόσμου κάνει λόγο για συκοφαντίες και ψέματα αναφορικά με όσα έχουν ακουστεί για τον χλιδάτο τρόπο ζωής του αλλά και τον γκλαμουράτο γάμο με πασίγνωστο τραγουδιστή.

Μάλιστα, ο ίδιος εκφράζει την στήριξή του στον πατέρα Αντώνιο, ενώ επιχειρεί να δικαιολογήσει το ακριβό lifestyle του με ταξίδια στο εξωτερικό, ακριβά ρολόγια και πούρα…

Σημειώνεται ότι είναι ένας από τα πρόσωπα που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

«Κριτής μόνο ο παντοδύναμος» τονίζει στην ανάρτησή του ο 34χρονος και γράφει μεταξύτ άλλων: «Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι παιδί της Κιβωτού εδώ και 25 χρόνια. Μου έδωσε πολλά εφόδια για τη ζωή και έμαθα να πράττω το καλό χωρίς να ζητάω αντάλλαγμα. Όντως ζω μια ζωή ήρεμη και όμορφη και εννοείται πλουσιοπάροχη, αλλά σε συναισθήματα και ανθρώπους που τις τελευταίες ημέρες μου δίνουν δύναμη και κουράγιο για όλα αυτά που ακούμε και βλέπουμε για τη μεγάλη οικογένεια της Κιβωτού» γράφει και αναφέρει:

«Πατέρα Αντώνιε θα είμαστε δίπλα σου… ειδικά τώρα που έφυγες στο εξωτερικό…τι άλλο θα ακούσουμε. Δεν θα κρίνω εγώ κανέναν σας για οτιδήποτε λέτε για μένα και τον κύκλο μου… γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται…» σημειώνει ο 34χρονος και γράφει μεταξύ άλλων:

«Κριτής μόνο ο Παντοδύναμος! Οψόμεθα… Αναδοχή δεν έχω κάνει ποτέ… αν και θα το ήθελα κάποια στιγμή τώρα που το είπατε. Είμαστε 7 αδέρφια κι όχι 6… για τον κύριο που είπε ότι μας γνωρίζει από παλιά. Επίσης δεν ήξερα ότι θα πρέπει να μην είσαι από το Ιράκ για να κάνεις όμορφο γάμο… 34 χρόνια στην Ελλάδα όπου εργάζομαι από τα 17 μου με μισθό από την εργασία μου αλλά και επιπλέον από το ποδόσφαιρο κανονικά δεν θα έπρεπε να έχω δεύτερο παντελόνι να φορέσω που θέλω και λούσα! Πισίνα – Σε ξενοδοχείο μέσα στην Αθήνα. Ταξίδια – Από ομάδες πληρωμένα… Πούρα – Δώρο του πατέρα και της κουμπάρας… Τραγουδιστής – Αγαπημένος φίλος» γράφει στην ανάρτησή του.

Δείτε επίσης:

Το πρωτοπαλίκαρο του πατρός Αντωνίου από το Ιράκ που έγινε διευθυντής στην Κιβωτό – Η χλιδάτη ζωή με ταξίδια και πούρα

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This