«Κιβωτός του Κόσμου»: Έφοδος της αστυνομίας στη δομή της Καλαμάτας

Λειτουργούσε δίχως άδεια! - Τα οικονομικά της οργάνωσης γίνονται «φύλλο και φτερό»

Must Read

Στην δομή της Κιβωτού του Κόσμου της Καλαμάτας, βρίσκονται αυτή την ώρα αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές έφθασαν λίγο μετά τις 10 και πραγματοποιούν έρευνα. Αντίστοιχη έρευνα έγινε χθες στη δομή της ΜΚΟ και στη Χίο, κατόπιν εντολής της οικονομικής αστυνομίας. Από το καλοκαίρι του 2020 που ξεκίνησε η λειτουργία της δομής στην Καλαμάτα, κινήθηκαν οι διαδικασίες για την έκδοση άδειας. Ο φάκελος που είχε κατατεθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας στις αρχές του 2021 ποτέ δεν συμπληρώθηκε όπως έπρεπε. Το δεύτερο 15νθήμερο του Οκτωβρίου φέτος το αρμόδιο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με έγγραφό του ζήτησε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου να γίνει έλεγχος στη δομή. Στις 21 Οκτωβρίου ο έλεγχος αυτός πραγματοποιήθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και, μάλιστα, έγιναν δύο επισκέψεις στο χώρο τη «Κιβωτού». Σύμφωνα με πληροφορίες, ελέγχθηκαν όλα τα έγγραφα και οι πιστοποιήσεις και δεν καταγράφηκε κάτι μεμπτό, πλην του ότι η δομή εξακολουθούσε να μην έχει άδεια.

Την ίδια ώρα, κυκλώματα καταγγέλλει ο αδερφός του πατέρα Αντώνιου. «Δεν γίνεται να σταυρώνουμε έναν άνθρωπο έτσι χωρίς στοιχεία. Όλοι, όλοι, όλοι κρίνουνε, κατακρίνουνε, κάνουν χίλια δυο πράγματα. Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε εφόσον βγαίνουν όλοι αυτοί και λένε; Εμείς θα πούμε το αυτονόητο. Την αλήθεια δηλαδή… Ποια είναι η αλήθεια; Ότι εμπιστευόμαστε τον αδερφό μας, ξέρουμε ποιος είναι τον αγαπάμε, τον στηρίζουμε. Και πιστεύουμε ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και είναι κρυμμένα αλλά πράγματα από πίσω, τα οποία γνωρίζει όλος ο κόσμος. Όλος ο κόσμος ξέρει που πάει το μυαλό το δικό μου. Εκεί που πάει όλου του κόσμου, πάει και το δικό μου το μυαλό. Όλος ο κόσμος ξέρει, δεν θα πούμε εμείς τώρα αυτός, αυτός, αυτός. Τον καταδικάσατε, τον κρίνατε, τον κλείσατε φυλακή, χίλια δυο κάνατε. Εμείς θα πούμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι. Τον αδερφό μας πως τον ξέρουμε και πως τον κρίνουμε και ξέρουμε ποιος είναι. Χωρίς να ξέρετε κάποιον άνθρωπο ή μάλλον έχετε γνωρίσει το έργο του, τα μηδενίζετε όλα. Όλα τα πάντα» ανέφερε με νόημα.

 






Διαβάστε ακόμα:

Ιδού ο Πασχάλης – Ο Αρχιτιμωρός της «Κιβωτού του Κόσμου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This