Τραγωδία στην Εύβοια: Πέθανε ο δασεργάτης που καταπλακώθηκε από δέντρο!

Το ασθενοφόρο άργησε 2.5 ώρες!

Must Read

Δεν πρόλαβε καν να φτάσει στο νοσοκομείο της Χαλκίδας με το ασθενοφόρο ο άτυχος 55χρονος δασεργάτης ο οποίος νωρίτερα είχε καταπλακωθεί από δέντρο (πεύκο) στην περιοχή του Ρετσινόλακκου, στην Εύβοια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr,  όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σταμούλος ο άνδρας «έφυγε» μέσα στο ασθενοφόρο στην περιοχή της Λιανής Άμμου, από εσωτερική αιμορραγία!

Ο αντιδήμαρχος εμφανίστηκε πυρ και μανία καθώς, από την πρώτη στιγμή, είχε κάνει λόγο για καθυστέρηση του ασθενοφόρου το οποίο είχε επιπτώσεις στην κατάσταση της υγείας του 55χρονου.

«Έφυγε ένας συντοπίτης μας γιατί το ασθενοφόρο έκανε δυόμιση ώρες να φτάσει. Αίσχος και ντροπή για την κατάσταση που επικρατεί με το ΕΚΑΒ. Έχουμε αλλεπάλληλες φορές επισημάνει το κίνδυνο αλλά δυστυχώς αυτό που φοβόμασταν έγινε. Έφυγε ένας συνάνθρωπος μας γιατί δεν υπάρχει ασθενοφόρο στο δήμο μας», ανέφερε ο κ. Σταμούλος, ο οποίος, μάλιστα, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα για το τραγικό περιστατικό.

Δείτε επίσης: Δέντρο καταπλάκωσε δασεργάτη στην Λίμνη Ευβοίας – Τα παράπονα για το ΕΚΑΒ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This