Εντοπίστηκε οδηγός που τραυμάτισε και εγκατέλειψε μητέρα και το παιδί της σε τροχαίο στον Κηφισό

Παραδέχτηκε την εμπλοκή του στο εν λόγω τροχαίο ατύχημα και συνελήφθη

Must Read

Χρειάστηκε να περάσουν 2,5 μήνες έως ότου εντοπιστεί ο οδηγός εμπλεκόμενου, σε τροχαίο ατύχημα, οχήματος που σημειώθηκε στον Κηφισό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα και το ανήλικο παιδί της. Τελικά, στις 20 Νοεμβρίου εντοπίστηκε το λευκό σεντάν, για το οποίο διερευνούνταν η συμμετοχή και εμπλοκή του στο ατύχημα και ο οδηγός του συνελήφθη. 

Το τροχαίο είχε σημειωθεί το μεσημέρι της 12ης Σεπτεμβρίου στον Κηφισό και ο οδηγός του λευκού σεντάν είχε εγκαταλείψει την 41χρονη γυναίκα και το μόλις δύο ετών παιδί της.

Έκτοτε, αναζητούνταν πληροφορίες αναφορικά με Ι.Χ. άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας, λευκού χρώματος, τύπου σεντάν και παλαιότητας πέραν της δεκαετίας προκειμένου να εντοπιστεί ο οδηγός του που εμπλεκόταν στο ατύχημα.

Διαβάστε επίσης: Λευκό σεντάν προκάλεσε τροχαίο και εγκατέλειψε μητέρα και το δίχρονο παιδί της

Μετά από επισταμένες έρευνες του Α’ Τμήματος Τροχαίας Πειραιά με την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού και στοιχείων από βάσεις δεδομένων, εντοπίστηκε, πρωινές ώρες της 20ης Νοεμβρίου Ι.Χ. αυτοκίνητο με συναφή χαρακτηριστικά, το οποίο επιπροσθέτως έφερε εμφανή σημεία πρόσφατης επισκευής.

Μετά τη διενέργεια πλήρους τροχονομικού ελέγχου και διασταύρωσης των στοιχείων ταυτότητας του οδηγού και ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο εν λόγω οδηγός κλήθηκε και μετέβη στο τμήμα, όπου παραδέχτηκε την εμπλοκή του στο συγκεκριμένο τροχαίο ατύχημα.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This