Σέρρες: Απειλούν να δεθούν στις γραμμές του τρένου, επειδή δεν φτάνει ασθενοφόρο στο χωριό τους!

Θα προχωρήσουν «σε κινήσεις, που θα αναγκάσουν τα ΜΜΕ να αναδείξουν αυτό που αντιμετωπίζουν», δηλώνουν αγανακτισμένοι κάτοικοι της Ροδόπολης Σερρών

Must Read

Αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν την απειλή τους να… δεθούν στις γραμμές του τρένου, δηλώνουν κάτοικοι της Ροδόπολης Σερρών, στην περίπτωση που οι αρχές δεν μεριμνήσουν να λυθεί το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή τους με τα ασθενοφόρα.

Όπως υποστηρίζουν κάτοικοι της κοινότητας, το ασθενοφόρο «δεν λειτουργεί σωστά», με αποτέλεσμα οι ασθενείς να μεταφέρονται με ιδιωτικά βαν στο νοσοκομείο, ενώ έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν και οι ίδιοι «βάρδιες», ώστε αν παρουσιαστεί κάποια επείγουσα ανάγκη, να μεταφέρουν οι ίδιοι με το αυτοκίνητό τους όποιον τούς το ζητήσει. Εξοργισμένοι, οι κάτοικοι της Ροδόπολης δηλώνουν «ξεχασμένοι», καθώς, παρά τα παράπονα που κάνουν διαχρονικά, τα ασθενοφόρα εξακολουθούν να μην φτάνουν στην περιοχή τους.

Σύμφωνα δε με το thestival.gr, κάποιοι εξ αυτών λένε πως, εάν το πρόβλημα δεν λυθεί άμεσα, θα προχωρήσουν «σε κινήσεις, που θα αναγκάσουν τα ΜΜΕ να αναδείξουν αυτό που αντιμετωπίζουν». Οι κάτοικοι θεωρούν αδιανόητο να μην υπάρχει βοήθεια από την πολιτεία όταν ασθενούν και να επαφίενται στο φιλότιμο των συγχωριανών τους, όπου με τα δικά τους αγροτικά οχήματα αναλαμβάνουν να τους μεταφέρουν στο κέντρο υγείας.

Μάλιστα, στην περίπτωση που δεν πάρουν απάντηση στο υπόμνημα που έστειλαν προς την πολιτεία μέσα σε 10 ημέρες, τότε σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν κατάληψη του κέντρου υγείας της περιοχής τους.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This