Σοκαριστική καταγγελία: Έκλεψαν 1.500 ευρώ από την 21χρονη Έμμα, ενώ ήταν αιμόφυρτη στο οδόστρωμα!

Στο δικαστικό Μέγαρο βρέθηκε η οικογένεια της αδικοχαμένης φοιτήτριας, ζητώντας να αλλάξουν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο δράστης

Must Read

Ένα πραγματικά ασύλληπτο περιστατικό φέρεται να έγινε λίγα λεπτά μετά την παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, καθώς όσο βρίσκονταν αιμόφυρτη και χωρίς τις αισθήσεις της καταμεσής της οδού Εγνατία, κάποιος φέρεται πως τις έκλεψε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από την τσάντα της!

Πρόκειται συνολικά για 1.500 ευρώ τα οποία πιθανότατα η 21χρονη είχε πάρει από την οικογένειά της πριν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη από τα Χανιά το μοιραίο βράδυ. Συγκεκριμένα, την καταγγελία έκανε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους γονείς της 21χρονης Έμμας. Όπως ανέφερε ο κύριος Ρουσόπουλος, κάποιος την ώρα που η κοπέλα χαροπάλευε, πλησίασε και βούτηξε τα χρήματα που είχε πάνω της. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, αυτά ήταν 1.500 ευρώ. Δίπλα του, στο δικαστικό μέγαρο της πόλης, ήταν οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας. Ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε το παιδί τους. Για εκείνους δεν υπάρχει μεταμέλεια. «Όταν το κορίτσι έπεσε στο έδαφος και χτύπησε, κάποιος της πήρε από την τσάντα το πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό. Μιλάμε για 1.500 ευρώ. Η υπόθεση θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να ασκηθούν διώξεις και να διαταχτεί προκαταρκτική έρευνα γιατί το ποσό αυτό υπήρχε και μετά το συμβάν εξαφανίστηκε», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Ρουσσόπουλος. Η καταγγελία ερευνάται από την Ελληνική Αστυνομία.

Παράλληλα, στο δικαστικό Μέγαρο κατέφτασαν νωρίς το πρωί, η μητέρα, ο πατέρας και ο πατριός της αδικοχαμένης Έμμας, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους, ζητώντας να αλλάξουν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 28χρονος οδηγός. Συγκεκριμένα, η οικογένεια ζητάει από την ανακρίτρια το κατηγορητήριο να αλλάξει σε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

«Η Εμμανουέλα ήταν ένα θαύμα, της ζητήσαμε να κάνει ένα θαύμα και μας το έκανε. Ήθελε να δώσει ζωή, ήταν επιθυμία της», είπε συγκινημένη η η μητέρα της 21χρονης, Κέλλυ Καμπάκη, καθώς κόρη της της είχε εκφράσει την επιθυμία της να δωριστούν τα όργανα της, σε περίπτωση που έφευγε από τη ζωή. Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος διώκεται για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς δίπλωμα. Η πλευρά της οικογένειας ζητάει να κληθούν και άλλοι μάρτυρες για το τροχαίο με εγκατάλειψη, που στοίχισε τη ζωή της φοιτήτριας. Η κηδεία της αδικοχαμένης φοιτήτριας θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη.

Διαβάστε ακόμα:

Θάνατος 21χρονης στη Θεσσαλονίκη: Μεταμοσχεύσεις σε δύο ασθενείς με τα ζωτικά της όργανα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This