Μητέρα Έμμας για λήπτρια καρδιάς: «Θέλω να την αγκαλιάσω όπως θα αγκάλιαζα το παιδί μου»

Σπαράζει καρδιές το μήνυμα της γυναίκας

Must Read

Συγκλονίζει με το μεγαλείο της ψυχής της το πανελλήνιο η μητέρα της 21χρονης Έμμα η οποία έφυγε άδικα από τη ζωή στην Θεσσαλονίκη, όταν ένας 26χρονος την παρέσυρε με το όχημα του και την εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένη.

Η γυναίκα που βιώνει τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής της έμαθε ότι μία 40χρονη μητέρα έλαβε την καρδιά της κόρης της και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

«Για αυτή τη μητέρα που πήρε την καρδιά του παιδιού μου θέλω να ξέρει ότι είναι διπλά τυχερή όχι μόνο γιατί βρέθηκε μια συμβατή καρδιά αλλά γιατί πήρε μια καρδιά που χτυπούσε μόνο για να κάνει το καλό. Θέλω να της πω ένα ευχαριστώ γιατί μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί και ότι κάποια στιγμή θα ήθελα αν το επιθυμούσε και αυτή να την αγκαλιάσω όπως θα αγκάλιαζα το παιδί μου», ανέφερε η μητέρα της Έμμα στην τηλεόραση του OPEN, ραγίζοντας πραγματικά καρδιές.

Η μεταμόσχευση καρδιάς έγινε χθες και σύμφωνα με τον γιατρό που την πραγματοποίησε, ο οποίος επίσης μίλησε στο OPEN «ήταν τεχνικά επιτυχημένη, όλες οι μεταμοσχεύσεις έχουν κάποιες κρίσιμες ώρες αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού ήταν στο τελικό στάδιο της καρδιακής ανεπάρκειας. Μετά το σημαντικό χειρουργείο είναι διασωληνωμένη και σε βαθιά καταστολή.

 

Να σημειωθεί ότι η Έμμα έδωσε ζωή σε δύο ακόμα ανθρώπους, σε έναν 62χρονο καρκινοπαθή από τα Γρεβενά ο οποίος έλαβε το ήπαρ της και σε μια 52χρονη η οποία νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και θα λάβει το νεφρό της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Σημειώνεται ότι η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 11.00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γερασίμου, στον Νερόκουρο, στα Χανιά της Κρήτης.

Δείτε επίσης: Έτσι έκλεψαν την 21χρονη Έμμα ενώ ήταν αιμόφυρτη στον δρόμο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This