Θεία 12χρονης: «Εξαφανίστηκε το κινητό του Μίχου με τα ονόματα – Το παιδί κλαίει και ζητάει τη μάνα»

«Όταν είδα τα βίντεο δεν μπορούσα να κοιμηθώ τρεις μέρες. Έβλεπα εφιάλτες» λέει η θεία του κοριτσιού

Must Read

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 12χρονη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας από τον Ηλία Μίχο. Η θεία του κοριτσιού περιέγραψε την καθημερινότητα της 12χρονης που κλαίει ζητώντας να γυρίσει η μητέρα της και βλέπει εφιάλτες τα βράδια, ενώ αποκαλύπτει ότι δεν της έχει δοθεί ψυχολογική βοήθεια. Μάλιστα, η γυναίκα που κατήγγειλε τα όσα διαπίστωσε βλέποντας το κινητό της μικρής, σημειώνει ότι το κινητό, στο οποίο ο 53χρονος είχε τις επαφές των παιδοβιαστών δεν έχει βρεθεί.

«Φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα φοβάται να βγει έξω και στο Χαμόγελο του Παιδιού δύο μήνες αρνούνταν να βγει έξω» περιέγραψε η θεία της 12χρονης και πρόσθεσε ότι το παιδί της λέει ότι βλέπει συνέχεια μπροστά της τον Μίχο, δεν μπορεί να κοιμηθεί και ζητάει τη μητέρα της που παραμένει προφυλακισμένη με βαριές κατηγορίες, εξαιτίας μικροποσών που βρέθηκαν σε λογαριασμό που είχε «κλέψει» ο δράστης. 

«Όταν είδα τα βίντεο δεν μπορούσα να κοιμηθώ τρεις μέρες»

«Εγώ την είχα και το Πάσχα εδώ την είχα ένα μήνα. Δεν κατάλαβε ο νονός, ο φίλος μου, κανένας μας τίποτα. Βλέπαμε ένα κανονικό παιδί, το οποίο βέβαια επειδή μπήκε στην εφηβεία και τώρα αδιαθέτησε λέγαμε ίσως να έχει λίγο παραπάνω νεύρα. Όταν είδα τα βίντεο δεν μπορούσα να κοιμηθώ τρεις μέρες. Έβλεπα εφιάλτες» δήλωσε στην εκπομπή Live news και πρόσθεσε: «Δεν είναι μόνο αυτό το παιδί. Είναι και τα αδέρφια της. Όλα υποφέρουν από την υπόθεση. Είναι δυνατόν να συλλαμβάνεις μία μάνα πάμπτωχη; Τι φοβούνταν; Θα πήγαινε που; Θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της;»

Μιλώντας για την στιγμή που ανακάλυψε το περιεχόμενο στο κινητό της μικρής, η θεία της 12χρονης ανέφερε: «Ήμασταν διακοπές και τη ρωτούσα γιατί είναι συνέχεια στο κινητό. «Παίζω θεία παιχνίδια», μου απαντούσε και κάποια στιγμή απλώς το κράταγε γιατί είναι σπασμένο και για πλάκα της το τράβηξα και εκεί είδα την αντίδρασή της. Είδα πανικό και φόβο. Ουσιαστικά, όλα ξεκίνησαν από το βλέμμα του παιδιού, από την αντίδραση και από το ότι μου κλείδωσε το τηλέφωνο με το που το πήρα στο χέρι μου».

Όπως σημειώνει δεν τους έχει δοθεί καμία βοήθεια για ψυχολογική υποστήριξη: «Δεν έχουμε κανέναν ψυχολόγο και καμία υποστήριξη ή να μας πουν ότι θα το φροντίσουν και θα φέρουν. Είναι τραγικό αυτό. Έχει αφεθεί ένα παιδί σ΄αυτή την κατάσταση και ξέρει κιόλας τι συμβαίνει. Μιλάει τώρα με την μαμά της, με παίρνει εμένα τηλέφωνο αλλά δεν διανοείστε τώρα δεν μπορώ να σας το εξηγήσω. Στα κανάλια λένε ότι έχει ψυχολογική υποστήριξη αλλά αυτό δεν ισχύει. Όταν το είπα στην εισαγγελέα, πήρε η ίδια τηλέφωνο τους ιθύνοντες και της είπαν ότι δεν μπορούν να ορίσουν ψυχολόγο από τον νόμο, γιατί το παιδί δίνει καταθέσεις και πρέπει να είναι ανέπαφο από ψυχολογική υποστήριξη. Είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Αυτά είναι ανεπίτρεπτα», καταγγέλλει.

«Να ξέρουνε τα παιδιά ότι η μάνα τους είναι έξω, ότι μπορεί να έρθει να τα δει. Είναι αλλιώς η ψυχολογία του παιδιού να ξέρει ότι η μάνα του δεν είναι στην φυλακή και πόσο μάλλον όταν νιώθει υπεύθυνο αυτό το παιδί για αυτό που συμβαίνει» πρόσθεσε και σημείωσε ότι η μικρή δεν κοιμάται τα βράδια και κλαίει που η μητέρα της είναι στη φυλακή: «Δεν κοιμάται. Το βράδυ δεν υπάρχει ύπνος. Έρχεται μαζί μου στο κρεβάτι μου, κλαίει συνέχεια, της λέω αγάπη μου, προσπαθώ να της μιλήσω. Χάλια είναι. Προσπαθώ συνέχεια να της λέει ότι η μαμά της θα βγει από τη φυλακή και ότι έχει γίνει λάθος από την αστυνομία. Βλέπει εφιάλτες συνέχεια με αυτό τον άνθρωπο. Εχει το βάρος πάνω της ότι φταίει αυτή που είναι η μαμά της στη φυλακή», περιγράφει.

«Εξαφάνισε το τηλέφωνο με τα περισσότερα στοιχεία»

Μάλιστα η ίδια καταγγέλλει ότι οι αρχές δεν έχουν βρει το κινητό τηλέφωνο με το οποίο ο Μίχος επικοινωνούσε με τους παιδοβιαστές, ενώ όπως λέει είχε όλο τον χρόνο να εξαφανίσει στοιχεία: «To τηλέφωνο, στο οποίο είχε τα περισσότερα στοιχεία, δεν το βρήκανε. Γιατί όταν ένα μήνα τον αφήνεις έξω, ενώ εμείς τον είχαμε προειδοποιήσει, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια τι έπρεπε να γίνει, το εξαφάνισε. Είναι το τηλέφωνο που έκανε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, που πήγαινε το παιδί στα σπίτια. Υπάρχουν πάρα πολλοί εκεί έξω, υπάρχουν και άλλοι μάλλον, για να μην πω πάρα πολλοί, οι οποίοι δεν έχει γίνει τίποτα με αυτούς. Το παιδί ήξερε ακριβώς τα τηλέφωνα του. Όπως λέει λείπει ένα τηλέφωνο που δεν το βρήκανε, το οποίο μ’ αυτούς μιλούσε για τα σπίτια που πήγαινε. Αν δεν βρούνε λοιπόν αυτό το τηλέφωνο ή τις επαφές δεν θα βρεθούν ποτέ οι άνδρες, στα σπίτα των οποίων πήγε. Υπάρχουν και άλλα άτομα, σε ένα τηλέφωνο που βρήκανε της μικρής που ήταν σπασμένο. Η μικρή μου είπε ότι: «εκεί θεία υπάρχουν και άλλοι». Είχε κάνει δύο φορές επαναφορά και από την αστυνομία είπαν ότι δεν μπορούν να βρούν τα στοιχεία. Έναν χάκερ να βάλεις, θα στα βρει όλα».




Δείτε επίσης:

Αποκάλυψη! Ο Μίχος είχε δεύτερο κινητό – Ποιους «πελάτες» είχε αποθηκευμένους στο κινητό του;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This