Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Υπό την επήρεια ναρκωτικών ο δράστης – Ζήλευε παθολογικά την σύντροφό του!

Ο δράστης κατάλαβε τι έκανε μόνο όταν πέρασε η επίδραση των ναρκωτικών

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στον Πειραιά με δράστη έναν 24χρονο ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε την 19χρονο σύντροφό του.

Δείτε επίσης: Φρίκη στον Πειραιά με ακόμη μία γυναικοκτονία: Σκότωσε την σύζυγό του και παραδόθηκε!

Σύμφωνα με το ethnos.gr, o νεαρός εργάζεται σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά και η άτυχη 19χρονο σε μπαρ στην Καλλιθέα. Νωρίτερα σήμερα το πρωί η νεαρή είχε πάει στο σπίτι του συντρόφου της επί της οδού Βαμβά 18.

Εκεί, φαίνεται πως το ζευγάρι ξεκίνησε ένα καβγά καθώς ο καθ’ ομολογίαν δράστης ζήλευε παθολογικά ην 19χρονη. Όμως, η διαμάχη φαίνεται πως πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις  καθώς ο 25χρονος φαίνεται πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης.

Τότε, όπως υποστήριξε, έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε στο κεφάλι. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως την πυροβόλησε δύο φορές! Ο ίδιος κατάλαβε τι είχε κάνει μόνο όταν έφυγε η επίδραση των ουσιών και τότε αποφάσισε να παραδοθεί στην αστυνομία, αφού προηγουμένως, όπως υποστήριξε, έκανε βόλτες για να «ξεθολώσει».

Τέλος, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το όπλο τους εγκλήματος το είχε αγοράσει παράνομα πριν από έναν χρόνο από κύκλωμα Ρουμάνων κακοποιών.

 







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This