Σοκ! Συνταγματάρχης εν ενεργεία ο ληστής με την χειροβομβίδα σε τράπεζα της Αργυρούπολης

Αδιανόητο: Εν ενεργεία συνταγματάρχης του στρατού ο 53χρονος ληστής

Must Read

Τεράστια ήταν η έκπληξη των αστυνομικών που συνέλαβαν τον ληστή ο οποίος, νωρίτερα σήμερα το πρωί, είχε μπει σε υποκατάστημα γνωστής τράπεζας στην περιοχή της Αργυρούπολης και την είχε ληστέψει με την απειλή μιας χειροβομβίδας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης είναι 53 ετών και εν ενεργεία συνταγματάρχης του στρατού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ληστεία η οποία σημειώθηκε στις 09.40 το πρωί η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα. 

Τελικά, υπήρξε αποτέλεσμα καθώς ο δράστης συνελήφθη στην περιοχή της Δάφνης από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

Αν και δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά του, πιθανότατα είναι το ίδιο πρόσωπο που έκανε άλλες δύο ληστείες σε τράπεζες της Νέας Σμύρνης και της Δάφνης και εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες επιθέσεις.

Μάλιστα, αν πρόκειται για το συγκεκριμένο άτομο το πρόσωπό του έχει αποτυπωθεί και σε βίντεο που έφερε στην δημοσιότητα το τηλεοπτικό κανάλι MEGA.

Το άτομο αυτό συνήθως παρακολουθεί τις τράπεζες για τυχόν παρουσία αστυνομίας και στη συνέχεια μπουκάρει σε αυτές κρατώντας στο χέρι του μια χειροβομβίδα. Με αυτή απειλεί τους υπαλλήλους ότι θα τραβήξει την περόνη και θα γίνει έκρηξη αν δεν του δώσουν τα χρήματα που ζητάει.

 



Δείτε επίσης: Τρόμος στην Αργυρούπολη: Ληστεία με χειροβομβίδα σε τράπεζα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This