Έλεος: Άντρας στην Κρήτη έσερνε από τα μαλλιά την σύζυγό του!

Προηγουμένως την είχε χτυπήσει!

Must Read

Αποτροπιασμό και συνάμα εντονότατο προβληματισμό προκαλεί το πρωτοφανές περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που έγινε για ακόμη μια φορά στην Κρήτη!

Σύμφωνα με το creta24.gr, με το στόμα ανοιχτό έμειναν το μεσημέρι της Τρίτης οι κάτοικοι στην περιοχή του Μασταμπά Ρεθύμνου όταν είδαν έναν άντρα να σέρνει στο δρόμο από τα μαλλιά την γυναίκα του, έξω από ένα καφενείο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θύτης ήταν ένας 48χρονος Έλληνας ο οποίος , για άγνωστο λόγο, γρονθοκόπησε το θύμα με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο δρόμο.

Τότε, ο νταής την άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να την σέρνει ενώ παράλληλα ξεστόμιζε χυδαίους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Το παράξενο είναι ότι η γυναίκα δεν έδειχνε να προβάλλει καμία αντίσταση!

Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε τελείως όταν μια άλλη γυναίκα που περνούσε από το σημείο θέλησε να γλιτώσει το θύμα από τα χέρια του άντρα της.

Τότε, ο 48χρονος της επιτέθηκε φραστικά, την έβρισε ενώ είχε το θράσος να την φτύσει κιόλας. Επίσης, της είπε την φοβερή ατάκα «γυναίκα μου είναι ότι θέλω κάνω».

Ο θερμόαιμος Κρητικός δεν γλίτωσε καθώς η περαστική γυναίκα τηλεφώνησε άμεσα στην αστυνομία με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να βρεθεί με χειροπέδες στα χέρια.

Δείτε επίσης: Πήγε με τσεκούρι να σκοτώσει τη γυναίκα του και την έσωσε η κόρη της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This