Πυροβολισμοί και πετροπόλεμος σε επεισόδια Ρομά με αστυνομικούς σε Ασπρόπυργο και Μέγαρα

Παρά τις αντεγκλήσεις, τα πράγματα δεν φαίνεται να ηρεμούν...

Must Read

Πυροβολισμούς δέχτηκαν αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έχουν ξεσπάσει σε Ασπρόπυργο και Μέγαρα, από ομάδες Ρομά που διαμαρτύρονται για τον πυροβολισμό του 16χρονου ομόφυλού τους από αστυνομικό στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ομάδα ατόμων άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών στη λεωφόρο διυλιστηρίων, στο ύψος της ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να απωθήσουν το συγκεντρωμένο πλήθος, με  περίπου 30 άτομα να έρχονται αντιμέτωποι μαζί τους και να πέφτουν πυροβολισμοί, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς. Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες για μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου.

Στα Μέγαρα τα επεισόδια σημειώνονται στον παράδρομο του 40ου χλμ. της Εθνικής Οδού, με τους Ρομά να καίνε αυτοκίνητο και να πετούν πέτρες κατά αστυνομικών. Όπως όλα δείχνουν αναμένεται μια ακόμη δύσκολη νύχτα για τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών…

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εκτεταμένη επιχείρηση της ΓΑΔΑ σε καταυλισμούς στη Δυτική Αττική

«Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας, σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε επιχειρησιακή δράση, πρωινές ώρες σήμερα 8 Δεκεμβρίου 2022, στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα στις περιοχές των Νεόκτιστων Ασπροπύργου, του Ζεφυρίου, των Άνω Λιοσίων και Αχαρνών.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, Ε.Κ.Α.Μ. και συμμετοχή αστυνομικών σκύλων.

Κατά τη διάρκεια της ανωτέρω επιχείρησης:

  • πραγματοποιήθηκαν έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε -25- οικίες
  • συνελήφθησαν -7- άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών
  • προσήχθησαν -4- άτομα

Οι αστυνομικές δράσεις στην περιοχή συνεχίζονται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This