Τραγωδία με αυτοκτονία ζευγαριού στην Καλαμάτα – Τι έγραφε το σημείωμα που άφησαν

Γνωστή στην τοπική κοινωνία το ζευγάρι

Must Read

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας ότι ένα γνωστό και αγαπημένο ζευγάρι έδωσε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στο κενό, στο στο νταμάρι της περιοχής των Λεΐκων.

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας δείχνουν ότι πρόκειται για διπλή αυτοκτονία, καθώς έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό σε δύσβατο σημείο, σε μεγάλο βάθος, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι επέλεξαν το συγκεκριμένο σημείο για να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Πρόκειται για έναν 70χρονο γνωστό εργολάβο δημοσίων έργων και την 68χρονη σύζυγό του, που ήταν συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε πέσει από μεγάλο ύψος στο νταμάρι, ενώ η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, κοντά σε σημείο όπου είχαν αφήσει το όχημά τους. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο εντοπίστηκε και χειρόγραφο σημείωμα που ανέφερε ότι οι λόγοι που αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή του, ήταν οι οικονομικές δυσκολίες.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρέθηκαν στο σημείο για να ανασύρουν τις σορούς, ενώ αστυνομικοί που διενεργούν προανάκριση, ψάχνουν τους συγγενείς τους για να λάβουν καταθέσεις και να φωτίσουν τα αίτια που τους οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This