Πυροβολισμός 16χρονου Ρομά: Εξανεμίζονται οι ελπίδες να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή

Οι γιατροί σταμάτησαν τη φαρμακευτική αγωγή για να δουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του

Must Read

Εξαιρετικά δύσκολο μοιάζει το ενδεχόμενο να ζήσει ο 16χρονος Ρομά μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι από αστυνομικό.

Κρίσιμα φαίνεται πως θα είναι και τα επόμενα 24ωρα για τον νεαρό, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν αφήνει πολλά περιθώρια ελπίδας, μία εβδομάδα μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης. Ο 16χρονος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, ενώ χθες, Κυριακή (11/12) σταμάτησε η φαρμακευτική αγωγή από τους γιατρούς για να δουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός και ο εγκέφαλός του. Ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ την προσεχή Πέμπτη (15/12) θα πραγματοποιηθεί το δικαστικό συμβούλιο που θα αποφασίσει εάν ο αστυνομικός θα προφυλακιστεί ή τους όρους της ποινής του. Την ίδια ώρα, τα επεισόδια μεταξύ Ρομά και αστυνομικών έχουν σταματήσει, ωστόσο, η οργή για το αιματηρό περιστατικό παραμένει. Οι γονείς και οι συγγενείς του νεαρού ζητούν την προφυλάκιση του αστυνομικού, ωστόσο η απόφαση είναι στα χέρια της δικαιοσύνης.

 







Διαβάστε ακόμα:

Πατέρας 16χρονου Ρομά: «Ζητώ συγνώμη από την οικογένεια του αστυνομικού, δεν μου φταίνε τα παιδιά του»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This