Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός τελικά ο 16χρονος Ρομά που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό

Προς το παρόν ο αστυνομικός βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό

Must Read

Κατέληξε ο 16χρονος Ρομά που χτυπήθηκε από πυρά αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη στη διάρκεια καταδίωξης.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Κώστας Φραγκούλης, που είχε τραυματιστεί σοβαρά από αστυνομικά πυρά, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στα Διαβατά τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας. Η διοίκηση του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε στους γονείς του ανήλικου παιδιού ότι ο γιος του έφυγε από τη ζωή, ενώ νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα σε σοβαρή κατάσταση. Ο 16χρονος που έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας του τραύματος που δέχτηκε από τη σφαίρα του 34χρονου αστυφύλακα, κατέληξε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου να τον κρατήσουν στη ζωή, μετά από 8 ημέρες νοσηλεία στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Ο ασθενής Φ.Κ. ετών 16 προσκομίσθηκε στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Θ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» στις 5/12/22 στις 2:02π.μ. με τη Μονάδα του ΕΚΑΒ με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, σε κωματώδη κατάσταση. Υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση. Οδηγήθηκε μετεγχειρητικά στη ΜΕΘ με μέγιστη μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Σήμερα 13/12/22, παρά την προαναφερόμενη υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της
ΜΕΘ, ο ασθενής απεβίωσε στις 10:10 π.μ. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δεκαεξάχρονου.

 

Διαβάστε ακόμα:

Πυροβολισμός 16χρονου στην Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για απειλές Ρομά για αντίποινα

Πυροβολισμός 16χρονου Κ. Φραγκούλη: Την προφυλάκιση του αστυνομικού εισηγείται ο εισαγγελέας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This