H απόλυτη φρίκη στου Ζωγράφου: 21χρονος επιτέθηκε σεξουαλικά σε 5χρονο μέσα σε κολυμβητήριο!

Όχι μία, αλλά δύο φορές!

Must Read

Αποτροπιασμό και «παγωμάρα» προκαλεί το νέο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης που ήρθε στο φως της δημοσιότητας το οποίο αφορά έναν 21χρονο ο οποίος θέλησε να φανερώσει τα πιο διεστραμμένα ένστικτά του σε ένα παιδάκι μόλις 5 ετών!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άρρωστος νεαρός κατάφερε να μπει το απόγευμα της Δευτέρας, χωρίς να γίνει αντιληπτός, μέσα σε ένα κολυμβητήριο που βρίσκεται στην περιοχή του Ζωγράφου και συγκεκριμένα στην οδό Ταξίλου.

Μάλιστα, δίχως να τον καταλάβει, ούτε να τον ελέγξει κανείς βρέθηκε μέσα στα αποδυτήρια που υπάρχουν στο χώρο!

Εκείνη την στιγμή, το αγοράκι έκανε μπάνιο. Τότε, ο 21χρονος το πλησίασε και χωρίς να διστάσει στιγμή άρχισε να χαϊδεύει τα γεννητικά όργανα του μικρού! Το παιδί βγήκε έξω από τα αποδυτήρια όπου τον περίμενε ο πατέρας του, αλλά πιθανότατα επειδή ντράπηκε δεν του αποκάλυψε τι είχε συμβεί.

Όταν, όμως, πήγε, να συνεχίσει το μπάνιο του ο 21χρονος το περίμενε και του επιτέθηκε για δεύτερη φορά επαναλαμβάνοντας την ίδια προκλητική και ακατάλληλη κίνηση! Ο 5χρονος αντέδρασε και ο διεστραμμένος νεαρός εξαφανίστηκε από μπροστά του.

Το παιδί εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα του τι συνέβη και τότε κλήθηκε η αστυνομία προκειμένου να γίνει καταγγελία. Ο 21χρονος μάλλον δεν είχε καταλάβει τι έκανε και αντί να φύγει συνέχιζε να βρίσκεται στο χώρο. Έτσι οι αστυνομικοί δεν χρειάστηκε να τον ψάξουν καν και του πέρασαν άμεσα χειροπέδες και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This