Στη δομή του Κολωνού επανεμφανίστηκε η πρεσβυτέρα – Επεισόδιο με δημοσιογράφο

O «σωματοφύλακας» της απώθησε κάμερα και δημοσιογράφο

Must Read

Στην δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό έκανε την εμφάνισή της, μετά από αρκετές μέρες, η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε περίπου στη 1 το μεσημέρι στην δομή όπου, πριν από λίγο καιρό, έμενε με τον πατέρα Αντώνιο και έμεινε περίπου μιάμιση ώρα. Η ίδια πηγή αναφέρει πως σήμερα ήταν να γίνει η μετακόμιση των πραγμάτων, ωστόσο, αναβλήθηκε για άλλη φορά.

Δείτε επίσης: Πόρισμα-«κόλαφος» για την Κιβωτό του Κόσμου: Ξέπλυμα μαύρου χρήματος, υπεξαίρεση και απιστία

Στο σημείο για να την παραλάβει αμέσως μόλις θα έβγαινε εμφανίστηκε ένας άνδρας ο οποίος εκτελεί χρέη «σωματοφύλακα», ο οποίος είναι μαζί της πολύ καιρό.

Η πρεσβυτέρα, βγαίνοντας από την δομή, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο. Είναι χαρακτηριστικό ότι κουνούσε το κεφάλι της αρνητικά ενώ σήκωσε το δάχτυλο της και έκανε μια κίνηση που υποδηλώνει ότι δεν θέλει να πει απολύτως τίποτα.

Την στιγμή που οι κάμερες πολιορκούσαν την σύζυγο του πατέρα Αντωνίου ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί από την στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο με τις καταγγελίες για την ο άνδρας που την συνόδευσε με γρήγορες κινήσεις την οδήγησε στο αυτοκίνητο που την περίμενε. Μάλιστα, έβαλε το χέρι του μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα του Alpha και χτύπησε το μικρόφωνο του δημοσιογράφου, σε μια προσπάθεια να τον απωθήσει!

Δείτε επίσης: Η Εισαγγελία καλεί τον πατέρα Αντώνιο ως ύποπτο για πολύ σοβαρά αδικήματα

Ο δημοσιογράφος αντέδρασε και έκανε εκνευρισμένος την ερώτηση στον άνδρα «γιατί χτυπάτε το μικρόφωνο;».

 






Στο μεταξύ, «κόλαφος» ήταν το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Βουρλιώτη, για τα οικονομικά της ΜΚΟ του πατέρα Αντωνίου.

Το δεκασέλιδο πόρισμα «καίει» τον Χιώτη «Νώε» και την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή και άλλους τρεις, που διαχειρίζονταν τα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου και εξαπατούσαν τους πολίτες που προσέφεραν τον οβολό τους για να βοηθήσουν το έργο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλεγχος που έγινε στα περιουσιακά της ΜΚΟ, αλλά και στις περιουσίες των εμπλεκομένων, έβγαλε «λαβράκι». Η έρευνα οδήγησε σε σοβαρές ενδείξεις για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή, υπεξαίρεση και απιστία.

Δείτε επίσης: Εφιάλτης με spa και μασάζ σε πεντάστερο ξενοδοχείο για τον 15χρονο που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια

Το πόρισμα βρίσκεται ήδη στα χέρια του Εισαγγελέα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε να δεσμευθούν οριστικά τα περιουσιακά στοιχεία του ιδρυτή της «Κιβωτού», της συζύγου του και πρώην προέδρου της μη κυβερνητικής οργάνωσης Σταματίας Γεωργαντή, καθώς και συγγενικών τους προσώπων. Σύντομα αναμένεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Ο Εισαγγελέας καλεί τον πατέρα Αντώνιο ως ύποπτο για ασέλγεια ανηλίκων και κακοποίηση

Την ίδια στιγμή, όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας Αντώνιος καλείται σε ανωμοτί κατάθεση στην Εισαγγελία Ανηλίκων για δύο σοβαρά αδικήματα.

Μετά από τις ανατριχιαστικές καταθέσεις των πρώην τροφίμων της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι εισαγγελείς μετά την έρευνα, ο πατέρας Αντώνιος καλείται να καταθέσει ως ύποπτος για ασέλγεια σε ανηλίκους κατά συρροή και κακοποίηση ανηλίκων κατά συρροή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εισαγγελία είχε αποφασίσει να τον καλέσει από τις πρώτες καταθέσεις των πρώην φιλοξενούμενων, προτού ακόμα δώσει κατάθεση ο 15χρονος που φέρεται να μίλησε για πιο σκληρή κακοποίηση από τον 19χρονο.

 







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This