«Να σκοτώσουν αστυνομικούς με καραμπίνες, Kαλάσνικοφ και oύζι» – Στη φυλακή Λαρισαίος Ρομά για βίντεο στο Tik Tok

«Να τους καθαρίσουμε έναν–έναν, όπως κάνουν αυτοί σε εμάς», έγραφε ακόμα

Must Read

Σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του Μονομελούς Αυτοφώρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας ένας 43χρονος Ρομά από τη Νέα Σμύρνη Λάρισας, στον οποίο ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών άσκησε δίωξη με την κατηγορία της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια.

Ο 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες και παραμένει κρατούμενος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του, με αφορμή τον θάνατο του 16χρονου ομοεθνή του Κώστα Φραγκούλη στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όπου έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικού της Ομάδας ΔΙΑΣ, απηύθυνε μέσω Tik Tok κάλεσμα σε άλλους Ρομά να σκοτώσουν αστυνομικούς!




Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας, το δίλεπτο βίντεο που ανήρτησε τη Δευτέρα ο 43χρονος σε λογαριασμό άλλου ατόμου, καλούσε ομοεθνείς του «να σκοτώσουν αστυνομικούς, με καραμπίνες, καλάσνικοφ και ούζι που έχουν και να τους καθαρίσουμε έναν – έναν, όπως κάνουν αυτοί σε εμάς».

Οι αρχές της Λάρισας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 43χρονο έξω από το σπίτι του στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, ενώ μπλόκαραν και το βίντεο, το οποίο δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο Tik Tok.

Ο 43χρονος Ρομά υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος και γι αυτό ανέβασε το βίντεο, ενώ ο δικηγόρος του τον χαρακτήρισε άτομο «μειωμένης αντίληψης».

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This