Φρίκη στη Λέσβο: Βρέθηκε βρέφος σε προχωρημένη σήψη!

Πιθανότατα προέρχεται από ναυάγιο που δεν έγινε γνωστό

Must Read

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν άνδρες του λιμενικού στην Λέσβο, σήμερα το πρωί καθώς εντόπισαν στην περιοχή του Αγίου Ερμογένη ένα βρέφος σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Σύμφωνα με tonisi.gr, εικάζεται ότι προέρχεται από ναυάγιο βάρκας με περίπου 45 πρόσφυγες και μετανάστες που έγινε στην περιοχή Τσίλια, κοντά στην είσοδο του κόλπου της Γέρας και το οποίο δεν είχε γίνει γνωστό. 

Τότε, μια γυναίκα από την Αφρική που επέβαινε στη βάρκα είχε δηλώσει ότι το μωρό της είχε πέσει στην θάλασσα.

Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» όπου διενεργείται νεκροτομή – νεκροψία από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Βορείου Αιγαίου.

Για τον εντοπισμό του βρέφους εξέδωσε ανακοίνωση το λιμενικό:

«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης για την ύπαρξη σορού βρέφους στη θαλάσσια περιοχή “ΑΓΙΟΣ ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ” ν. Μυτιλήνης.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν επί της ακτής σορό βρέφους, σε προχωρημένη σήψη.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης “ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ” προς διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Β. Αιγαίου.

Γνωρίζεται ότι την 9/12/2022 αποβιβάστηκαν στη θαλάσσια περιοχή “ΤΣΙΛΙΑ” ν. Λέσβου 45 αλλοδαποί, το σύνολο των οποίων εντοπίστηκε και συνελήφθη σε ορεινή περιοχή από στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μυτιλήνης.

Μετά τον εντοπισμό τους, 24χρονη αλλοδαπή εξ αυτών, δήλωσε πτώση του βρέφους της εντός θαλασσίου ύδατος πριν την αποβίβαση των αλλοδαπών στην ακτή, περιστατικό για το οποίο διεξήχθησαν έρευνες από περιπολικά σκάφη και περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με αρνητικά αποτελέσματα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This