Κόρινθος: Διασωληνώθηκε 2χρονη που νοσεί με κορονοϊό!

Must Read

Ώρες μεγάλης αγωνίας βιώνουν οι γονείς ενός κοριτσιού 2.5 ετών από την Κόρινθο το οποίο εντοπίστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλη Γιαννάκο, η μικρούλα μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο της Κορίνθου σε πολύ σοβαρή κατάσταση με τους γιατρούς να κάνουν υπερπροσπάθεια για περίπου τρεις ώρες προκειμένου να την κρατήσουν στη ζωή!

Τελικά, κατάφεραν να την σταθεροποιήσουν. Ωστόσο, το παιδί  διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», καθώς δεν έχει διαφύγει ακόμα τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το παιδί δεν έχει κάποιο άλλο, υποκείμενο νόσημα που θα οδηγούσε σε σοβαρή νόσηση.

Αυτό το περιστατικό καταδεικνύει πως οι γονείς πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί την συγκεκριμένη χρονική περίοδο καθώς συνυπάρχουν οι ιώσεις και ο κορονοϊός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This