«Το κάναμε για πλάκα, δεν έγινε και τίποτε.… το βλέπαμε σε ταινίες», είπαν οι 15χρονοι που βίαζαν τον συμμαθητή τους!

Σάστισαν ακόμα και οι αστυνομικοί από τα όσα άκουσαν από τους έξι συλληφθέντες - Σε εγκαταλελειμμένο κτήριο κακοποιούσαν με αντικείμενα τον 15χρονο

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της υπόθεσης ομαδικού βιασμού ενός 15χρονου στο Ίλιον, από μια ομάδα οκτώ συνομήλικων του, οι οποίοι γνωρίζονταν τόσο από το σχολείο, όσο και από τη γειτονιά.

Έξι από τους οκτώ συνελήφθησαν την Τετάρτη, ενώ τόσο σε βάρος τους, όσο και σε βάρος των άλλων δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.




Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Οι ανήλικοι κακοποιητές όχι μόνο βιντεοσκοπούσαν την κακοποίηση και τον βιασμό του συνομήλικου θύματος, αλλά διακινούσαν το υλικό και σε τρίτα πρόσωπα!

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι βίαζαν τον 15χρονο, όχι οι ίδιοι, αλλά με διάφορα αντικείμενα (σκουπόξυλο…) και κατόπιν εκφόβιζαν το παιδί για να μη μιλήσει.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, από τους έξι συλληφθέντες, οι πέντε είναι Έλληνες και ο άλλος Αλβανός, ενώ το θύμα είναι επίσης αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γονείς του άτυχου παιδιού, φέρεται να πληροφορήθηκαν για τα όσα συνέβαιναν από φίλο του γιου τους και κατόπιν πήγαν στην αστυνομία και έκαναν σχετική καταγγελία. Κάποιες άλλες πληροφορίες, θέλουν το θύμα να μίλησε το ίδιο στην οικογένειά του.

«Για πλάκα…»

Οι οκτώ 15χρονοι (γεννημένοι το 2007) βίαζαν τον συνομήλικό τους επί έναν ολόκληρο μήνα, τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022, έως και τις αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στη γειτονιά κοντά στα σπίτια τους.

Μετά την σύλληψή τους και όπως φέρεται να αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι έξι 15χρονοι είπαν στους αστυνομικούς που άκουγαν σαστισμένοι, καθώς δεν πίστευαν τα όσα ξεστόμιζαν οι ανήλικοι:

«Το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτα. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο»!




Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών συνελήφθησαν 6 ανήλικοι για βιασμό ανηλίκου

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών συνελήφθησαν πρωινές ώρες προχθές, Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, έξι (6) ανήλικοι για υπόθεση βιασμού ανηλίκου.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This