Λύτρας για το θάνατο του Ρομά Κώστα Φραγκούλη: «Γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος»

«Είναι βέβαιο»

Must Read

Την εκπροσώπηση της οικογένειας του 16χρονου Ρομά Κώστα Φραγκούλη, ο οποίος πέθανε, έχοντας πυροβοληθεί στο κεφάλι από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη, ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Και στην πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του, κάνει λόγο για «προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος» και για «δόλο του αστυνομικού να αφαιρέσει την ζωή του άτυχου νέου».

«Η οικογένεια του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη που έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο την εκπροσώπηση τους και την υποστήριξη της κατηγορίας. Δεν έχουμε λάβει ακόμα αντίγραφα της δικογραφίας, αλλά σύμφωνα με αυτά που έχουμε πληροφορηθεί, είναι βέβαιο ότι γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος. Τις “δικαιολογίες” που διατυπώθηκαν στην παρούσα υπόθεση τις έχουμε ακούσει και σε άλλες υποθέσεις αστυνομικής βίας. Όταν λάβουμε γνώση της δικογραφία θα αιτηθούμε από τον κύριο ανακριτή να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που δεν έγιναν μέχρι στιγμής και καταδεικνύουν τον δόλο του αστυνομικού να αφαιρέσει την ζωή του άτυχου νέου», αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του γραφείου του δικηγόρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This