Αυτός είναι ο 52χρονος υπάλληλος καθαριότητας που παρασύρθηκε στη Λεωφόρο Λαυρίου από ΙΧ που οδηγούσε 22χρονος

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός έτρεχε «με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα», είπε ο Δήμαρχος Σαρωνικού

Must Read

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 52χρονος δημοτικός υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Σαρωνικού, ο οποίος παρασύρθηκε εν ώρα εργασίας στη Λεωφόρο Λαυρίου, από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο πόδι στο νοσοκομείο, άκουσε τον συνάδελφό του την ώρα που προσπαθούσε να βάλει τον κάδο στο απορριμματοφόρο, να τον προειδοποιεί ότι ένα όχημα ερχόταν καταπάνω τους με πολύ μεγάλη ταχύτητα και πιθανόν αυτός είναι και ο λόγος που έφτασε ζωντανός στο νοσοκομείο.

Μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση οι γιατροί κατάφεραν να σταματήσουν την αιμορραγία, ωστόσο ο 52χρονος έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και δίνει μάχη για τη ζωή του.




Ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου μίλησε στον Alpha για την κατάσταση του άτυχου άνδρα (είναι πατέρας δύο παιδιών) και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν:

«Μεταφέρθηκε αμέσως στο ΚΑΤ, όπου έχασε το ένα του πόδι. Ήταν 7-8 ώρες χειρουργείο για να του κάνουν ανάταξη και στη λεκάνη και στο άλλο του το πόδι. Είναι σε μία κατάσταση πάρα πολύ σοβαρή στην εντατική. Μέχρι τώρα δεν έχουμε κάποιο νεότερο γιατί απ΄ ότι μας είπαν οι γιατροί είναι σταθερή η κατάστασή του».

Το απορριμματοφόρο βρισκόταν στο ρεύμα από Κερατέα προς Καλύβια και είχε αναμμένα τα αλάρμ, αλλά και τους ειδικούς φάρους. Ο κ.Φιλίππου σχολίασε ότι οι εργαζόμενοι ενήργησαν ορθά και είχαν όλα τα προειδοποιητικά αναμμένα και επεσήμανε ότι ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου έτρεχε:

«Από ότι έχω πληροφορηθεί από την Τροχαία ήταν με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα…»

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 22χρονος, οποίος την ώρα του ατυχήματος πήγαινε στη δουλειά του, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This