Ακρωτηριάστηκε δημοτικός υπάλληλος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Δίνει μάχη για τη ζωή του 

Ο νεαρός οδηγός του ΙΧ τραυματίστηκε ελαφρά

Must Read

Τρομερό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ύψος της περιοχής Πέτας Σαρωνικού με αποτέλεσμα ένας δημοτικός υπάλληλος να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με το atticapressnews.gr, το τροχαίο έγινε στις 5:30 τα ξημερώματα όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και ακρωτηρίασε έναν δημοτικό υπάλληλο ενώ έκανε τη δουλειά του. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ακρωτηριασμένο το ένα του πόδι και βρίσκεται στην εντατική όπου δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ειδικότερα, ένα απορριμματοφόρο του Δήμου είχε σταματήσει στο σημείο με αναμμένο τον φάρο και τα αλάρμ και οι υπάλληλοι μάζευαν τους κάδους. Ο άτυχος 52χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά, τοποθετούσε εκείνη τη στιγμή ένα μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του απορριμματοφόρου, όταν ένα όχημα που κινούνταν στον δρόμο στο ρεύμα από Κερατέα προς Καλύβια τον παρέσυρε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός οδηγός του ΙΧ που είναι κάτοικος Κερατέας έχασε τον έλεγχο του οχήματος από άγνωστη αιτία, χτύπησε στο απορριμματοφόρο και παρέσυρε τον 52χρονο δημοτικό υπάλληλο.

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο το ένα του πόδι στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση ναι μεν σταμάτησε η αιμορραγία, αλλά υπάρχουν πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα, με αποτέλεσμα κάθε ώρα που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους του 52χρονου, ο άτυχος υπάλληλος κάνει δύο δουλειές για να τα φέρει βόλτα καθώς έχει δύο παιδιά που σπουδάζουν. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του 52χρονου βρίσκονται συγγενείς και συνάδελφοι.

Όσον αφορά στον νεαρό οδηγό του ΙΧ, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This