«Τόσο παλικάρι που είναι ο Τάσος, παρόλα τα χτυπήματα επικοινωνούσε» – Συγκλονίζει ο συνάδελφος του 52χρονου που ακρωτηριάστηκε

Σοκαρισμένος ο οδηγός του απορριμματοφόρου – Μπροστά στα μάτια του έγιναν όλα

Must Read

Την ώρα που ο 52χρονος Τάσος, ο δημοτικός υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Σαρωνικού ο οποίος παρασύρθηκε εν ώρα εργασίας στη Λεωφόρο Λαυρίου από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του ΚΑΤ, ο συνάδελφός του, ο οποίος τον είδε να ακρωτηριάζεται, συγκλονίζει μιλώντας στο Star.

Ο Νίκος Σανος εμφανώς σοκαρισμένος από τα όσα παρακολούθησε να διαδραματίζονται μπροστά του, καθώς ήταν σε υπηρεσία μαζί με τον 52χρονο το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων, έκανε λόγο για εφιαλτικές στιγμές.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο πόδι στο νοσοκομείο, άκουσε τον συνάδελφό του την ώρα που προσπαθούσαν να βάλουν τον κάδο στο απορριμματοφόρο, να τον προειδοποιεί ότι ένα όχημα ερχόταν καταπάνω τους με πολύ μεγάλη ταχύτητα, αλλά δεν πρόλαβε να καλυφθεί και το ΙΧ τον παρέσυρε.

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου, περιέγραψε τα όσα έζησε, αλλά και τις πρώτες αντιδράσεις του 52χρονου:

«Το πρώτο που άκουσα ήταν το “μπαμ”. Το ΙΧ πέρασε από δίπλα μου και σταμάτησε όπως σταμάτησε… Τόσο παλικάρι που είναι ο Τάσος, παρόλα τα χτυπήματα που είχε, επικοινωνούσε, όσο μπορούσε μαζί μας. “Χαλάρωσέ μου το μπουφάν, χαλάρωσέ μου τη μπλούζα, χαλάρωσέ μου το παντελόνι”, προφανώς δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί ακόμα, αλλά τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξανασυναντήσει στη ζωή μου. Αυτό το πράγμα , με τέτοια χτυπήματα που υπήρξαν, απορούσα πώς μπορούσε να συνεννοηθεί».

Ο 22χρονος οδηγός του ΙΧ, οποίος την ώρα του ατυχήματος φέρεται να πήγαινε στη δουλειά του, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This