Ούτε λέξη από Φλώρο για το σκάνδαλο υποκλοπών

Οχι μόνο επέλεξε τη σιωπή μετά και τις αποδείξεις για τους κοριούς που του είχε βάλει η κυβέρνηση, αλλά έκανε αμέριμνος περιοδείες σε ακριτικά νησιά

Must Read

Ούτε λέξη δεν βρήκε να πει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος για τη νέα αποκάλυψη του σκανδάλου των παρακολουθήσεων που τον αφορά, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», ήταν ο «519c» στόχος της ΕΥΠ. Οχι μόνο επέλεξε τη σιωπή, αλλά αποφάσισε να στήσει και κακόγουστο σόου.

Οπως όλα δείχνουν, τίποτα δεν πτοεί τον κ. Φλώρο, καθώς, ωσάν να μην τρέχει κάστανο, έκανε χθες αμέριμνος περιοδείες σε ακριτικά νησιά προκειμένου να ευχηθεί στο Στράτευμα. Μάλιστα, φρόντισε -με προφανή στόχο να κλείσει τα στόματα μετά τη βόμβα μεγατόνων με την παρακολούθησή του- να φωτογραφηθεί με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και να προχωρήσει σε πολλαπλές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μη αντίδραση του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων είναι άκρως προβληματική. Αποφάσισε δε να μην αντιδράσει ούτε την πρώτη φορά που ενεπλάκη το όνομά του ούτε τη δεύτερη, όταν δημοσιεύτηκαν και οι αποδείξεις για τον κοριό που του είχε βάλει η κυβέρνηση. Γιατί δεν παραιτείται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ; Γιατί συμπεριφέρεται σαν να μην τρέχει τίποτα; Μήπως συνθηκολόγησε επειδή η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως η θητεία του θα ανανεωθεί για έναν ακόμη χρόνο;

«Εκεί που το άγρυπνο βλέμμα της πατρίδας μας ατενίζει την Ανατολική Μεσόγειο Αυτή ήταν η ανάρτηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις…

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Φλώρος έκανε χθες περιοδεία σε μονάδες και ακριτικά φυλάκια των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, σε Γαύδο, Κρήτη, Κάρπαθο και νησιωτικό σύμπλεγμα Καστελορίζου. Εκανε μάλιστα πολλαπλές αναρτήσεις. Από τη Στρογγύλη, λόγου χάρη, έγραψε: «Στο ανατολικότερο σημείο της Ελλάδας, στα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου Επιτηρητικού Φυλακίου Στρογγύλης. Εδώ που η 🇬🇷 σημαία κυματίζει υπερήφανη δίπλα στα νιάτα της πατρίδας μας. Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι συνεισέφεραν στην ολοκλήρωση αυτού του πολύ σημαντικού έργου!» Ακολούθησε και άλλη ανάρτηση μάλιστα, από τη Ρω, στην οποία ανέφερε: «Στο Επιτηρητικό Φυλάκιο του τόπου που η Κυρά τής Ρω έζησε κρατώντας την 🇬🇷 ψηλά μέχρι τέλους!».

Στόχος -υποτίθεται- των επισκέψεων ήταν η ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό και των τριών Κλάδων που υπηρετεί σε αυτές, με την ευκαιρία των εορταστικών ημερών. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, επρόκειτο για επικοινωνιακό σόου που συνδέεται άμεσα με την παρακολούθησή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This