Πα-τέρας συνελήφθη γιατί βαρούσε την ανήλικη κόρη του με κλωτσιές στην πλάτη!

Ο άνδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού

Must Read

Άλλη μία ιστορία ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων στον Βόλο, όταν ένας 50χρονος αλλοδαπός χτυπούσε την 14χρονη κόρη του με κλωτσιές στην πλάτη!

Ο άνδρας που θέλει να ονομάζεται πατέρας, έμεινε κρατούμενος τα Χριστούγεννα, τη δεύτερη μέρα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε δίωξη για οικογενειακή βία και πήρε αναβολή για να δικαστεί σήμερα Τετάρτη. Ο άνδρας, αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού και το πρωί της παραμονής Χριστουγέννων κάτω από άγνωστες συνθήκες. μάλωσε με την ανήλικη κόρη του και άρχισε να τη χτυπάει με κλωτσιές στην πλάτη.

Ευτυχώς, στο σπίτι βρισκόταν ο ανήλικος γιος του που τον σταμάτησε, ενώ η σύζυγος του κατηγορούμενου απουσίαζε στην εργασία της. Γείτονες που άκουσαν φασαρία ειδοποίησαν την Αστυνομία, ο 50χρονος συνελήφθη και αφού κρατήθηκε τη νύχτα της παραμονής και τα Χριστούγεννα, τη Δευτέρα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και, λόγω της ημέρας, που δεν γίνονται δικαστήρια η δίκη αναβλήθηκε για σήμερα Τετάρτη. Ο 50χρονος κρατήθηκε εκ νέου μέχρι τότε. Σύμφωνα με ασφαλείας πληροφορίες, ο άνδρας, που έχει πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ, έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές στο παρελθόν, διότι χτύπησε τον γιο του, που είναι ηλικιακά λίγο μεγαλύτερος από την κόρη του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This