Έλληνας δήμαρχος απολύει εργαζόμενο επειδή σχετίζεται με «τρομοκρατική οργάνωση» κατά την… Τουρκία!

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Θράκη – τεράστιες οι ευθύνες της πολιτείας

Must Read

Φαίνεται ότι ο Δημαρχος Ιάσμου του Ν.Ροδοπης Όντερ Μουμιν θεωρεί ότι υπακούει όχι στους νόμους της Ελληνικής πολιτείας, αλλά στα κελεύσματα – γρυλίσματα καλύτερα – του δικτάτορα Ερντογάν.

Η απόφαση – πρόκληση του δημάρχου Ιάσμου

Ο δήμαρχος Ιάσμου λοιπόν ο επικεφαλής και πειθαρχικός προϊστάμενος, αποφασίζει και διακόπτη άμεσα και από σήμερα την σύμβαση εργασίας – σε πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας – εργαζόμενου για σπουδαίο υπηρεσιακό λόγο. Ποιος είναι αυτός ο σπουδαίος υπηρεσιακός λόγος κατά τον δήμαρχο; «Ισχυρές ενδείξεις συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση FETO»!

Μιλάμε για την περιβόητη οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος όμως ζει στις ΗΠΑ. Ο μουφτής λοιπόν παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της Τουρκίας, δεν έχει εκδοθεί, άρα οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν τον θεωρούν τρομοκράτη. Άρα και η Ελλάδα δεν πρέπει να τον θεωρεί τρομοκράτη, εκτός εάν η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί ότι οι ΗΠΑ …υποθάλπουν την τρομοκρατία!

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει άμεσα να καταργήσουμε την αμυντική συμφωνία, διότι η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεργάζεται με μία χώρα που «υποθάλπει την τρομοκρατία». Εάν όμως θεωρούμε ότι έχει απομείνει ακόμα ένα ίχνος λογικής στην κυβέρνηση, κάποιος θα πρέπει να τραβήξει το αυτί του δημάρχου και να του υπενθυμίσει ότι εδώ είναι Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This