«Θέλουν να διαλύσουν το Χαμόγελο μέσα στα Χριστούγεννα»: Ο Γιαννόπουλος απαντά στη Δόμνα Μιχαηλίδου

Χαρακτήρισε ψέματα όσα είπε η υφυπουργός Εργασίας

Must Read

Σοβαρότατους υπαινιγμούς άφησε για Το Χαμόγελο του Παιδιού και τον Κώστα Γιαννόπουλο η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας σε εκπομπή του Action24.

Έσπευσε να υιοθετήσει όσα γράφτηκαν περί πλεονασμάτων που εμφανίζεται να έχει ο οργανισμός, αλλά και για το περιεχόμενο τραπεζικού λογαριασμού στην Ελβετία.

Μάλιστα συγκεκριμένα σχολίασε: «Έχουν γίνει ρεπορτάζ των ρεπορτάζ, δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας συμπολίτης μας σήμερα που πιστεύει ότι ένα ίδρυμα, το οποίο έχει 20.000.000 πλεόνασμα, 5.000.000 στην Ελβετία, τον πρόεδρό του, που μένει, διάβασα, σε μια βίλα δύο εκατομμυρίων με πόσα μπάνια λέει ότι έχει, και να μην χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά, για να κάνει παραπάνω μπάνια για τα παιδιά και να κάνει τη δομή λειτουργική».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες τα συγκεκριμένα στοιχεία έχουν διαβιβαστεί για περαιτέρω έρευνα στην Οικονομική Εισαγγελία και την ΑΑΔΕ.

Τι απαντά ο Κώστας Γιαννόπουλος στη Δόμνα Μιχαηλίδου

Φοβερά ενοχλημένος ο επικεφαλής του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, που χαρακτήρισε ψέματα όσα είπε η υφυπουργός Εργασίας και την κάλεσε να απαντήσει «πού βρήκε το πλεόνασμα των 20 εκατ. ευρώ».

Υποστήριξε ότι τα έσοδα του Χαμόγελου ετησίως ανέρχονται σε 15 εκατ. ευρώ, με τα δέκα εξ αυτών να πηγαίνουν στη μισθοδοσία των 480 ατόμων που έχει ως προσωπικό και τα υπόλοιπα σε δράσεις για τις δομές και την στήριξη των παιδιών.

Για τον τραπεζικό λογαριασμό ύψους πέντε εκατ. ευρώ στην Ελβετία, ο Κώστας Γιαννόπουλος υποστήριξε ότι προέρχονται από την πώληση του «ΤΙΤΑΝΙΑ», στο οποίο το Χαμόγελο είχε ποσοστό και ότι, πλέον, αυτός ο λογαριασμός παραμένει ανοιχτός με ποσά 100-200 ευρώ, ενώ τα 5 εκατ. έχουν δαπανηθεί για τις ανάγκες του οργανισμού.

Για το διαμέρισμα μεζονέτα των 500 τετραγωνικών, είπε ότι του έχει παραχωρηθεί από το Χαμόγελο για τη διαμονή του, καθώς ο ίδιος έχει έσοδα μόνο από τη σύνταξή του.

Μάλιστα έκανε λόγο για «σκευωρία» και «ανθρωποφαγία» και υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι: «Θέλουν να διαλύσουν το Χαμόγελο μέσα στα Χριστούγεννα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This