Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με έναν όρο ο 17χρονος που βίασε 18χρονη σε χριστουγεννιάτικο πάρτι

Υποστήριξε ότι όλα έγιναν με την συναίνεση της κοπέλας

Must Read

Αέρα ελευθερίας αναπνέει ο 17χρονος ο οποίος καταγγέλθηκε από μια κοπέλα 18 ετών ότι την βίασε σε πάρτι που έγινε τα ξημερώματα της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων στην Θεσσαλονίκη. Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο την απαγόρευσης κάθε μορφής επικοινωνίας με τη κοπέλα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο μαθητής σε ΕΠΑΛ και οικοδεσπότης του πάρτι, αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού που του αποδίδεται, τονίζοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας.

«Όλη η κατάσταση ήταν ένα αμοιβαίο ερωικό ξέσπασμα», φέρεται να απολογήθηκε, ισχυριζόμενος -μεταξύ άλλων- ότι η καταγγελία είναι ψευδής και δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Στην απολογία του φέρεται, επίσης, να επισήμανε ότι στο πάρτι υπήρχαν αρκετά άτομα και μεταξύ αυτών οι γονείς του.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορός του ανέφερε ότι από την ιατροδικαστική εξέταση της καταγγέλλουσας δεν προκύπτουν ευρήματα κακώσεων και κανένα εύρημα που να συνηγορεί στην πράξη του βιασμού.

Η κύρια ανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και το επόμενο διάστημα θα κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες άτομα που συμμετείχαν στο πάρτι.

Στον 17χρονο που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία της κοπέλας η οποία άσκησε μήνυση σε βάρος του για ασελγείς πράξεις σε βάρος της, δίχως τη συναίνεσή της, στη διάρκεια χριστουγεννιάτικου πάρτι.

Δείτε επίσης:

Ποινική δίωξη στον 17χρονο που βίασε την 18χρονη σε χριστουγεννιάτικο πάρτι

Συνελήφθη 17χρονος στη Θεσσαλονίκη για βιασμό σε χριστουγεννιάτικο πάρτι







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This