Τροχαίο με λεωφορείο στο Βουκουρέστι: Θρήνος στην κηδεία του 53χρονου – Υποβασταζόμενη η σύζυγός του

Όλοι έκαναν λόγο για ένα «καλό παιδί, τίμιο και εργατικό και σωστό οικογενειάρχη». 

Must Read

Δραματικές σκηνές «βουτηγμένες» στον θρήνο και την θλίψη εκτυλίχθηκαν νωρίτερα σήμερα το πρωί στη Λάρισα όπου τελέστηκε η κηδεία του 53χρονου Νίκου Χλόψιου, ο οποίος έχασε την ζωή του στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας όταν το τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαινε μαζί με την σύζυγό του και άλλους 46 επιβάτες προσέκρουσε σε μεταλλική πινακίδα για το ύψος και η οροφή κατέρρευσε.

Σύμφωνα με το onlarissa και το larissanet, στην εκκλησία των Αγίων Πέτρου και Παύλου στην Λάρισα βρέθηκε η οικογένεια και οι συγγενείς του εκλιπόντος καθώς και φίλοι και συνάδελφοί του.

Ανάμεσά τους η σύζυγος του εκλιπόντος η οποία ήταν μαζί του στο μοιραίο λεωφορείο, τα παιδιά, η μητέρα και η αδελφή του που δεν μπορούν να πιστέψουν την ανείπωτη τραγωδία.

Όλοι έκαναν λόγο για ένα «καλό παιδί, τίμιο και εργατικό και σωστό οικογενειάρχη».

Μάλιστα, φίλος του αποκάλυψε ότι το ταξίδι στη Ρουμανία ήταν ένα όνειρο ζωής και είχε υποσχεθεί στην γυναίκα του ότι θα το κάνουν μαζί.

 

 

Πριν από λίγα 24ωρα ο γιος του εκλιπόντος είχε μεταβεί στην Ρουμανία προκειμένου να αναγνωρίσει την σορό του και είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες για το επαναπατρισμό της σορού. Τελικά, η σορός επέστρεψε χθες στην Ελλάδα ώστε η κηδεία να γίνει σήμερα.

Στη Λάρισα βρίσκεται και η σύζυγος του Νίκου Χλόψιου, Δήμητρα, η οποία ήταν μαζί του στο μοιραίο τουριστικό λεωφορείο και τραυματίστηκε έχοντας νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Ρουμανίας.

Συντετριμμένη, η γυναίκα συνόδεψε τη σορό του άνδρα της.

«Μαζί πήγαν, μαζί θα γυρνούσαν… Φυσικά και δεν είναι καλά… Η γυναίκα είναι χτυπημένη, πονάει», σχολίασε συγκλονισμένη η αδελφή του 55χρονου.

Η σύζυγος του Νίκου Χλόψιου

Μετά την τελευταία πράξη του δράματος στην τραγωδία, τόσο η οικογένεια του 53χρονου όσο και οι υπόλοιποι επιβάτες αναμένονται να κινηθούν νομικά τόσο κατά των ρουμανικών αρχών όσο και κατά των δύο τουριστικών γραφείων που οργάνωσαν το ταξίδι.

Ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου, μετά την ανάκριση του από τις ρουμανικές αρχές, βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο ίδιος δηλώνει συντετριμμένος και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Συγγνώμη για τα όσα συνέβησαν ζήτησε ο οδηγός του λεωφορείου που μετέφερε τους Έλληνες στην Ρουμανία. Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του, ακολούθησε την ένδειξη του GPS και γι’ αυτό τελευταία στιγμή άλλαξε και λωρίδα για να ακολουθήσει το δρόμο για το τούνελ. Δεν προέβλεψε πως θα γινόταν ότι έγινε, καθώς είχαν περάσει από πολλά τούνελ στο ταξίδι και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν μετά το τρομακτικό τροχαίο. «Δυστυχώς πήρα την απόφαση να κατευθυνθώ προς το τούνελ. Δεν υπήρχε σήμανση ότι απαγορευόταν. Ήταν η κακιά η ώρα. Μετά την πρόσκρουση δεν πιστέψαμε ότι θα βγει κανείς ζωντανός. Άκουσα παντού φωνές και κλάματα, ήμουν σοκαρισμένος και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δυστυχώς ήμουν στο τιμόνι εγώ, θα μπορούσα να είναι κάποιος άλλος. Αν δεν ήταν τόσο βαριά η μεταλλική μπάρα, δεν θα παθαίναμε τίποτα, θα ήμασταν ζωντανοί και θα περπατούσαμε στο Βουκουρέστι. Είμαι έτοιμος να παρουσιαστώ στη Δικαιοσύνη, όποτε με φωνάξουν, δεν μπορώ κάτι άλλο να κάνω», σημείωσε ο οδηγός μέσω του δικηγόρου του.






Δείτε επίσης:

 

«Θα κινηθούμε νομικά, ο οδηγός δεν ήξερε που είναι τα χαρτιά του λεωφορείου» – Τι λέει επιβάτης που έκανε το μοιραίο ταξίδι στη Ρουμανία

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή του δυστυχήματος με το λεωφορείο στο Βουκουρέστι – «Ήταν σαν να έπεσε πάνω μας τρένο», λέει ο οδηγός
 
«Φρενάρισε άμεσα, δεν έτρεχε, δεν ήταν κουρασμένος»- Τι λέει ο δικηγόρος του οδηγού που προκάλεσε το τροχαίο στη Ρουμανία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This