Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή του δυστυχήματος με το λεωφορείο στο Βουκουρέστι – «Ήταν σαν να έπεσε πάνω μας τρένο», λέει ο οδηγός

Στη Ρουμανία σήμερα ο γιος του άτυχου 53χρονου για την αναγνώριση της σορού

Must Read

Ανατριχίλα προκαλεί το νέο βίντεο ντουκουμέντο που ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας και δείχνει την στιγμή που το τουριστικό λεωφορείο με τους Έλληνες επιβάτες προσκρούει στην πινακίδα για το ύψος, στου Βουκουρέστι της Ρουμανίας. 

Το βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας και μεταδόθηκε σήμερα από την ρουμανική τηλεόραση και συγκεκριμένα το κανάλι Romania Tv.

Όπως διαπιστώνει κανείς βλέποντας το βίντεο, το λεωφορείο κινείται κανονικά χωρίς ο οδηγός να κόψει ταχύτητα. 

Στη συνέχεια όταν έχει συμβεί το δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα ο 53χρονος Νίκος Χλόψιος από τη Λάρισα να χάσει τη ζωή και να τραυματιστούν 24 άτομα, δύο από τα οποία είναι σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός αναγκάζεται να ακινητοποιήσει το όχημα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ένα αυτοκίνητο που κινείται δίπλα στο λεωφορείο σταματάει όταν ο οδηγός διαπιστώνει τι έχει συμβεί και ο άντρας βγαίνει από το όχημά το και κατευθύνεται στο λεωφορείο προκειμένου να βοηθήσει.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:



 

 

 

 

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται να φτάσει στο Βουκουρέστι ο γιός του 53χρονου προκειμένου να αναγνωρίσει την σορό του. Η σύζυγος του άτυχου άνδρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο τραυματισμένη και δεν έχει γίνει γνωστό αν θα συμμετάσχει στην διαδικασία.

Μετά την αναγνώριση, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τον επαναπατρισμό της σορού.

Συγκλονίζει η αδερφή του εκλιπόντος η οποία σε δήλωσή της σε ρουμανικό κανάλι κάνει έκκληση στις ρουμανικές αρχές να μεταφέρουν την σύζυγό του πίσω στην Ελλάδα με ασθενοφόρο και όχι με αεροπλάνο. Μάλιστα, η ίδια ραγίζοντας καρδιές αναφέρει πως δεν θέλει να κάνει μήνυση στο ρουμανικό κράτος για τον χαμό του αδελφού της.

«Εγώ, ως αδερφή του εκλιπόντος, δεν θέλω να μηνύσω το ρουμανικό κράτος. Θέλω οι ρουμανικές αρχές να είναι μαζί μας, ο αδερφός μου δεν επέστρεψε. Αυτό που θέλω είναι να φέρουν στο σπίτι τη γυναίκα του αδερφού μου, την κυρία Χονδρονάσιου. Δεν μπορεί να έρθει με αεροπλάνο. Ζητώ από τις αρχές, το Υπουργείο Υγείας, να καταστεί δυνατή η μεταφορά της κυρίας στο σπίτι με ασθενοφόρο. Να τη φέρουν εδώ, ή στα σύνορα, στον Προμαχώνα», είπε στο κανάλι Antena 3.

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε κατά την πρόσκρουση του λεωφορείο, αλλά και την δική του συμπεριφορά κατά την οδήγηση περιέγραψε ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου.

«Ήταν σαν να έπεσε πάνω μας τρένο. Δε θα μπορούσε κανένας να το αποφύγει. Όλα έγιναν σε ένα δευτερόλεπτο»,  είπε χαρακτηριστικά μιλώντας αποκλειστικά στο Mega. Ο ίδιος τόνισε πως δεν έτρεχε και ήταν πολύ προσεκτικός στο δρόμο. 

Όσο για τον θάνατο του 53χρονου το μόνο που κατάφερε να πει ήταν «λυπάμαι πολύ για ό,τι συνέβη».

«Κανένας δεν πίστεψε πως θα βγαίναμε ζωντανοί από εκεί. Σε ένα δευτερόλεπτο περάσαν όλα από μπροστά μου και είπα “από εδώ δε θα βγει κανένας ζωντανός”.  Ακολούθησα απλά την πορεία που μου έδειξε το GPS. Όταν η κεραία βρήκε στην κατασκευή, πάτησα απότομα φρένο αλλά δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε το δυστύχημα» πρόσθεσε.

 



 

 

Δείτε επίσης:

«Φρενάρισε άμεσα, δεν έτρεχε, δεν ήταν κουρασμένος»- Τι λέει ο δικηγόρος του οδηγού που προκάλεσε το τροχαίο στη Ρουμανία

Τραγωδία στη Ρουμανία: Σήμερα η νεκροψία στον 53χρονο – 7 τροχαία στο ίδιο σημείο τους τελευταίους 4 μήνες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This