Τρόμος στα Άνω Λιόσια: «Αδέσποτη» σφαίρα πέρασε πάνω από τα κεφάλια θαμώνων καφετέριας!

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι: «Απλώνω ρούχα και πέφτουν κάλυκες στην ταράτσα. Πάω στην αστυνομία και με κοροϊδεύουν»

Must Read

«Βροχή» πέφτουν καθημερινά οι σφαίρες στα Άνω Λιόσια και στο Μενίδι, με τους κατοίκους να είναι αγανακτισμένοι και τρομαγμένοι, καθώς ανά πάσα ώρα και στιγμή κινδυνεύουν να δεχθούν κάποιο «αδέσποτο» βλήμα.

Ένα νέο περιστατικό έφερε στο φως ο Alpha, με  μια σφαίρα να περνά… ξυστά από το κεφάλι ενός κατοίκου των Άνω Λιοσίων, ο οποίος σχολίασε πως είναι «καθημερινό φαινόμενο» και πρόσθεσε:

«Κάτι πρέπει να γίνει γιατί έγινε το περιστατικό με το παιδάκι στο Μενίδι και βλέπουμε ότι συνεχίζεται όλο αυτό. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να μπει μια τάξη; Τι πρέπει να γίνει;».




«Νομίζαμε ότι ήταν σεισμός»

Στην οδό Αχαρνών στα Άνω Λιόσια επικράτησε πανικός, όταν μία σφαίρα πέρασε πάνω από ιδιοκτήτη καφετέριας και καρφώθηκε σε τοίχο πάνω από τους θαμώνες του μαγαζιού!

Μάλιστα, ο άνδρας φωτογράφησε τη σφαίρα και την πήγε στην αστυνομία.

«Μια αδέσποτη σφαίρα, ουρανοκατέβατη με εκκωφαντικό θόρυβο. Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν σεισμός, επειδή έγινε πρόσφατα», είπε ένας μάρτυρας του περιστατικού.

«Απλώνω ρούχα και μου πέφτουν κάλυκες μέσα στην ταράτσα. Και πάω στην αστυνομία δίπλα και με κοροϊδεύουν»

Οι πυροβολισμοί δεν σταματούν από τους Ρομά, λένε και καταγγέλλουν οι κάτοικοι των Άνω Λιοσίων, με μια γυναίκα να λέει χαρακτηριστικά ότι η αστυνομία δεν ασχολείται:

«Απλώνω ρούχα και μου πέφτουν κάλυκες μέσα στην ταράτσα. Και πάω στην αστυνομία δίπλα και με κοροϊδεύουν. Είτε έχουν γάμο, είτε τσακώνονται, είτε γιατί έτσι τους έρχεται, βγάζουν τα όπλα και πυροβολούν. Να τους πάρουν τα όπλα γιατί κάθε στιγμή, κάθε λεπτό αυτό το πράγμα γίνεται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This