Το μπάχαλο με τα σούπερ μάρκετ: Θα ανοίξουν τελικά;

Τι θα γίνει με πολυκαταστήματα και λαϊκές αγορές

Must Read

Ένας γρίφος επικρατεί τις τελευταίες ημέρες για το ποια και για το αν θα ανοίξουν σήμερα, Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, καταστήματα και σούπερ μάρκετΟι καταναλωτές παραμένουν μπερδεμένοι, και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι φέτος η Πρωτοχρονιά «έπεσε» Κυριακή.

Σήμερα τα εμπορικά καταστήματα όλης της χώρας θα είναι κλειστά και θα επιστρέψουν στο κανονικό ωράριο λειτουργίας από αύριο, Τρίτη 3/1. Όσον αφορά στα σούπερ μάρκετ, θα ανοίξουν σήμερα, Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, αλλά όμως όχι όλες οι αλυσίδες.

Ποιοι σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν

  • ΑΒ Βασιλόπουλος
  • Lidl

Κλειστά, από την άλλη, θα μείνουν:

  • Σκλαβενίτης
  • Κρητικός (με εξαίρεση ορισμένα καταστήματα στην Κρήτη)

Ανοιχτά θα είναι ακόμη:

  • Eκπτωτικό Χωριό στα Σπάτα
  • Smart Park

Ωστόσο, ορισμένες αλυσίδες όπως η Inditex (Zara, Stradivarius, Pull and Bear, Oysho κλπ) και η H&M αποφάσισαν να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους (ούτε στα εμπορικά πάρκα), ενώ η Intersport θα λειτουργήσει μόνο δύο καταστήματα. Κλειστά θα παραμείνουν τα Attica Πολυκαταστήματα. Ανοιχτά θα είναι όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Jumbo.

Kανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές, σήμερα, Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, ανήμερα των Θεοφανείων, εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα μείνουν κλειστά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This