Ίλιον: «Δεν έχω καμία σχέση με κανένα από τα παιδιά» υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας

«Δεν ξέρω από πού βρήκαν κλειδιά αυτά τα παιδιά ή αν έχουν σπάσει την κλειδαριά...»

Must Read

Μια νέα εξέλιξη, η οποία ενδέχεται να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την όλη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ανήλικοι που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό ενός 15χρονου συμμαθητή τους σε μια εγκαταλειμμένη μονοκατοικία στο Ίλιον ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR, αποκαλύφθηκε ότι η μονοκατοικία όπου συνέβαινε κατ’ εξακολούθηση η σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου, δεν ανήκε, όπως είχε αναφερθεί, στη γιαγιά κάποιου εκ των κατηγορουμένων, με την πραγματική ιδιοκτήτριά της να προβαίνει σε δηλώσεις, όπου, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει κατηγορηματικά πως δεν γνωρίζει κανέναν από τους κατηγορούμενους ανήλικους.

«Είμαι ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο Ίλιον. Δεν έχω καμία σχέση με κανένα από τα παιδιά που εμπλέκονται στην υπόθεση. Είναι λάθος αυτό που ακούγεται ότι το σπίτι ανήκει στη γιαγιά ενός από τα παιδιά που κατηγορούνται. Δεν έχω καμία σχέση, ούτε καμία επαφή, ούτε καμία συγγενική σχέση με κανένα από τα παιδιά που κατηγορούνται. Εγώ δεν ήξερα καν ότι το σπίτι αυτό που εμπλέκεται στην υπόθεση είναι το δικό μου», φέρεται να ανέφερε αρχικά η ιδιοκτήτρια της επίμαχης μονοκατοικίας.

«Ο χώρος ήταν σφραγισμένος»

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, το ότι το σπίτι της εμπλέκεται στην υπόθεση το έμαθε από υπάλληλο του Δήμου. «Το έμαθα από τον Δήμο, όταν επικοινώνησαν μαζί μου και μου το είπαν, προκειμένου να συνεννοηθούμε για να καθαριστεί ο χώρος. Εγώ το είχα ακούσει στις ειδήσεις και δεν κατάλαβα ότι πρόκειται για το δικό μου σπίτι. Να ξέρετε ότι ο χώρος ήταν κλειδωμένος. Ήταν σφραγισμένος ο χώρος», είπε, δηλώνοντας παντελή άγνοια για το πότε και πώς τα συγκεκριμένα παιδιά άρχισαν να έχουν πρόσβαση στο σπίτι της.

«Δεν ξέρω από πότε μπαίνουν αυτά τα παιδιά μέσα στο σπίτι. Ειλικρινά δεν ξέρω, δεν με ενημέρωσε και κανένας από τη γειτονιά ότι έμπαιναν παιδιά μέσα στο δικό μου σπίτι. Δεν ξέρω από πού βρήκαν κλειδιά αυτά τα παιδιά ή αν έχουν σπάσει την κλειδαριά. Σας επαναλαμβάνω δεν έχω καμία σχέση με κανέναν από αυτούς», κατέληξε η ιδιοκτήτρια.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This