Απολογείται η 29χρονη μητέρα που πέταξε το μωρό στον Αλιάκμονα

Τι θα ισχυριστεί

Must Read

Το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου Βέροιας αναμένεται να περάσει σήμερα, Τετάρτη 4/1, η 29χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε το 11 μηνών μωρό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η γυναίκα φέρεται να πέταξε το μωρό στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Την ίδια ώρα, η 29χρονη αρνείται μέχρι στιγμής την κατηγορία της ανθρωποκτονίας που της αποδίδεται και αναμένεται να υποστηρίξει πως δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει το βρέφος της και ότι σε καμία περίπτωση δεν το πέταξε η ίδια μέσα στο νερό. Η νεαρή γυναίκα φέρεται να υποστηρίζει πως βρέθηκε στο φράγμα του Αλιάκμονα και άφησε το μωρό να παίξει, ενώ εκείνη έπαιζε με το κινητό της με αποτέλεσμα το βρέφος να μπουσουλήσει και να πέσει στο ποτάμι. Πάντως, όταν οι αστυνομικοί τη ρώτησαν γιατί δεν έτρεξε να σώσει το μωρό της, φέρεται να απάντησε πως δεν γνωρίζει κολύμπι και δεν συνειδητοποίησε τι ακριβώς συνέβη. «Οι δικοί μου δεν ήθελαν το μωρό επειδή ήταν εκτός γάμου. Δεν το αγαπούσε κανείς», φέρεται να πρόσθεσε η ίδια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, όπως ισχυρίστηκε ακόμα και ο παππούς της, η ίδια έχει ψυχολογικά προβλήματα, έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα, ενώ ελάμβανε και φαρμακευτική αγωγή.

 


Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν σοβαρά οι Αρχές είναι ότι, η ίδια πέταξε το βρέφος στο νερό και στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο. Άλλωστε, σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός οδηγού ταξί, ο οποίος παρέλαβε τη γυναίκα λίγο μετά τις 4 το απόγευμα από τον κεντρικό δρόμο που διασχίζει το φράγμα, δεν ήταν καθόλου ταραγμένη όταν επιβιβάστηκε και η συμπεριφορά της ήταν απολύτως φυσιολογική. Μάλιστα, η ίδια κάλεσε το ταξί και στο τηλέφωνο είχε επίσης ψύχραιμη συμπεριφορά, χωρίς να κινήσει καμία στιγμή υποψίες. Σε κανένα σημείο, ούτε καν τη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι της στο χωριό Σταυρός, δεν ζήτησε από κάποιον βοήθεια, ούτε και έκανε γνωστό τι είχε συμβεί. Στην μητέρα της και τον παππού της που ρωτούσαν επίμονα που είναι το παιδί όταν την είδαν να μπαίνει μόνη της στο σπίτι, εκείνη απαντούσε ότι «είναι καλά εκεί που είναι» με αποτέλεσμα να τους προκαλέσει εντύπωση ο τρόπος της και να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

 




Διαβάστε ακόμα:

«Μάνα το μωρό είναι καλά εκεί που είναι» είπε η 29χρονη – «Το βρέφος επέπλεε στο νερό μπρούμυτα» αποκαλύπτει αστυνομικός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This