Όλυμπος: Περιπέτεια για 35χρονη ορειβάτισσα – Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ανάβασης

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά

Must Read

Μια περιπέτεια έμελλε να βιώσει μια 35χρονη από την Σερβία η οποία είχε επισκεφτεί την χώρα μας και είχε πάει για ορειβασία στον Όλυμπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε ανέβει στο «Βουνό των Θεών» μαζί με τον σύζυγό της και ένα ακόμη άτομο. Όμως, κατά τη διάρκεια της διαδρομής η 35χρονη τραυματίστηκε στον αστράγαλο στα 2.600 μέτρα και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Σύμφωνα με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η 35χρονη μεταφέρθηκε με την βοήθεια και των δύο αντρών και την καθοδήγηση της Ομάδας στο καταφύγιο του Αποστολίδη στα 2700 μέτρα όπου πέρασαν τη νύχτα.

Περίπου στις 9 σήμερα το πρωί,  ελικόπτερο Super Puma της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λιτόχωρου απογειώθηκε μαζί με δυο διασώστες της ΕΜΑΚ και πήγε προς το καταφύγιο προκειμένου να παραλάβει την τραυματισμένη γυναίκα.

Στη συνέχεια η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Λιτόχωρου προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This