Η στιγμή που τραυματίστηκε ο 22χρονος όταν βούτηξε για τον Σταυρό – Καταγγελία για το ασθενοφόρο

Ο νεαρός έπιασε τον Σταυρό και μετά σωριάστηκε - Έσπασε και τα δύο του χέρια

Must Read

Στο νοσοκομείο με σπασμένα και τα δύο του χέρια νοσηλεύεται ένας 22χρονος ο οποίος βούτηξε σήμερα να πιάσει τον Σταυρό στον Θεολόγο Μαλεσίνας, κατά την διάρκεια του εορτασμού των Θεοφανίων.

Το παλικάρι, όπως φαίνεται και στο βίντεο του tvstar έκανε βουτιά, ωστόσο δεν είχε υπολογίσει ότι τα νερά ήταν ρηχά. Ο 22χρονος έπιασε τον Σταυρό, σηκώθηκε και αφού τον φίλησε, ζαλίστηκε και έπεσε κάτω.

Πολίτες έσπευσαν να τον βοηθήσουν και στη συνέχεια ο νέος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της Αταλάντης  απ’όπου διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σπάσει και τα δύο του χέρια, ενώ παράλληλα έχει χτυπήσει και στο κεφάλι.

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι το μοναδικό ασθενοφόρο της Αταλάντης καθυστέρησε γιατί ήταν απασχολημένο με άλλη διακομιδή. Μετά από αρκετή καθυστέρηση, το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο και μετέφερε τον 22χρονο στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε κατάγματα στους αγκώνες, ενώ είχε χτυπήσει και στον αυχένα. Αυτός ήταν και ο λόγος που διακομίστηκε τελικά στο Νοσοκομείο Λαμίας. O νεαρός θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This