Ρίγη συγκίνησης σκορπά ποίημα αφιερωμένο στην αδικοχαμένη Έμμα Καρυωτάκη

Η τραγική κατάληξη της 22χρονης φοιτήτριας εξακολουθεί να αποτελεί πηγή έμπνευσης

Must Read

Περίπου 40 ημέρες από την απώλεια της 22χρονης Έμμας Καρυωτάκη από τα Χανιά της Κρήτης, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε θανατηφόρο τροχαίο στο ύψος της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη και εξέπνευσε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, ο τραγικός χαμός της εξακολουθεί να συνταράσσει.

Η ιστορία της άτυχης φοιτήτριας έγινε γνωστή σε όλη τη χώρα, που παρακολουθούσε συγκλονισμένη τα γεγονότα και τις εξελίξεις γύρω από το αναπάντεχο τροχαίο που της στέρησε, τελικά, τη ζωή με αρκετούς να είναι εκείνοι που θέλουν να αποδώσουν φόρο τιμής στην Έμμα, είτε την γνώριζαν προσωπικά είτε όχι.

Ένας από αυτούς και ο συμπατριώτης της Ηλίας Μωραΐτης, ο οποίος, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της, «σκάρωσε» ένα ιδιαίτερα συγκινητικό ποίημα, το οποίο, όπως λέει «μέσα στον τραγικό χαμό της Εμμανουέλας, αλλά και τιμής ένεκεν όλων αυτών των αγγέλων που έφυγαν νωρίς, έγραψα από τα μάτια των δικών τους ανθρώπων… αφιερωμένο στην ίδια, αλλά και σε όλους όσοι έχουν “φύγει” νωρίς»

«Το κενό…
Ήρθε η νύχτα και δεν εισ’ εδώ..
Μόνος δε μπορώ να κοιμηθώ…
Και τα μάτια μου σαν κλείσω…
Νιώθω πως θα σ’ ακουμπήσω,
Πόσο αλήθεια μοιάζει τ’ όνειρο…
Νιώθω τη δική σου μυρωδιά…
Τ’ άρωμα σου με διαπερνά…
Πάνω στ’ άδειο μαξιλάρι…
Έχει τη μορφή σου πάρει…
Το κουκλακι σου, που τ’ ακουμπά…
Βρέχει και στο τζάμι μου χτυπά…
Η βροχή και νιώθω να μιλά…
Δυστυχώς δε θα γυρίσεις,
Δε θα μου ξαναμιλήσεις…
Έφυγες νωρίς και ξαφνικά»…

Η καρδιά της Έμμας συνεχίζει να χτυπά μετά τη δωρεά οργάνων που έγινε, δίνοντας ζωή σε μια 40χρονη γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού, η οποία ήταν στο τελικό στάδιο ανεπάρκειας και μέχρι τώρα υποστηριζόταν από δύο μηχανήματα. «Μια καρδιά λιονταρίσια», όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει η μητέρα της, τονίζοντας πως η 40χρονη «είναι διπλά τυχερή, πήρε μια καρδιά που ξέρει μόνο να αγαπά». Η ίδια μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία να τη συναντήσει και να την αγκαλιάσει, όπως θα έκανε με το παιδί της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This