Χαμός στον αέρα του «Πρωινού» για τον τέως βασιλιά: «Σεβαστείτε την ιστορία της χώρας» είπε ο Χρήστος Ζαμπούνης

Δύο φορές προκλήθηκε ένταση με τον γνωστό δημοσιογράφο

Must Read

Αναταραχή προκλήθηκε σήμερα το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Πρωινό» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα όταν φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Ζαμπούνης ο οποίος μίλησε για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, χθες, έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μάλιστα, οι τόνοι υψώθηκαν δύο φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Η παρέμβαση του Τάσου Τεργιάκη, σχετικά με την ιστορία της οικογένειας και το πως ανέβηκε στην εξουσία και τελικά έφυγε εξόργισε τον γνωστό δημοσιογράφο.

«Σας παρακαλώ λίγο, διαβάστε ιστορία. Θα μου πείτε τώρα για ξένους; Σας παρακαλώ, έχυσαν το αίμα τους. Σας παρακαλώ, σεβαστείτε λίγο την ιστορία της χώρας. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα ανοίξει τι. Είναι μια στιγμή θλίψεως και πένθους» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Δεν κάνω πολιτική αποτίμηση, κάνω μια ιστορική αποτίμηση. Στην ιστορία δεν παίρνουμε μια σβήστρα και σβήνουμε και λέμε ότι 100 χρόνια που η Ελλάδα ήταν Βασίλειο, δεν υπάρχει, επειδή είναι ένα θέμα ταμπού».

Ένταση προκλήθηκε και νωρίτερα όταν ο κ. Ζαμπούνης ξεκίνησε να μιλάει στην αρχή και ο Γιώργος Λιάγκας τον διέκοψε για να μιλήσει ο ίδιος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκνευριστεί έντονα ο Χρήστος Ζαμπούνης και να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

Χρήστος ΖαμπούνηςΑν μου επιτρέπετε να ολοκληρώσω μια σκέψη…

Γιώργος Λιάγκας: Μα κάνεις κι εσύ ερωτήσεις. Άμα κάνεις ερωτήσεις, θα σου απαντήσω.



Δείτε επίσης:

«Δικαιούται να ταφεί με τιμές αρχηγού κράτους, αγαπούσε την Ελλάδα» – Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε για τον τέως βασιλιά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This