Ενώπιον των βελγικών αρχών ο πατέρας της Εύας Καϊλή

Must Read

Απέναντι από τις βελγικές αρχές βρέθηκε σήμερα ο πατέρας της Εύας Καϊλή, Αλέξανδρος, προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για το πολύκροτο σκάνδαλο Qatargate που δεν έχει αφήσει το Ευρωκοινοβούλιο να ησυχάσει από την στιγμή που είδε τα φώτα της δημοσιότητα.

Την πληροφορία αυτή μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο Asna επικαλούμενο πληροφορία από τις βελγικές αρχές ασφαλείας.

Την Τρίτη, ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι σήμερα «θα εμφανιστούν ενώπιον του ανακριτή ο πατέρας της κ. Καϊλή και ο σύντροφος της και μάλιστα χωρίς καν να ξέρουν για ποιον λόγο τους καλούν, αφού το σύστημα στις Βρυξέλλες είναι διαφορετικό από ότι στην Ελλάδα και οι κατηγορούμενοι μαθαίνουν επί τόπου γιατί κατηγορούνται και καλούνται επί τόπου να δώσει απαντήσεις».

Ο Αλέξανδρος Καϊλής είχε εντοπιστεί με μία βαλίτσα γεμάτη μετρητά, περίπου 600.000 ευρώ, την πρώτη μέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο, καθώς προσπαθούσε να φύγει από πολυτελές ξενοδοχείο των Βρυξελλών και συνελήφθη. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από τις αρχές.

Το δημοσίευμα αναφέρεται και στον δικηγόρο της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, που μιλώντας σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό, ανέφερε ότι η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι πιθανό να εμφανιστεί εκ νέου ενώπιον των ανακριτικών αρχών και επεσήμανε επίσης ότι η νέα ακροαματική διαδικασία για να αποφασιστεί το καθεστώς της προφυλάκισης της πρέπει να διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου.





Ωστόσο, ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη για την συμπληρωματική απολογία της Εύας Καϊλή. Ενώπιον των βελγικών αρχών θα βρεθεί ίσως και σήμερα, Τετάρτη 11/1, η Εύα Καΐλή για μία συμπληρωματική απολογία. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η ευρωβουλευτής τόν ενημέρωσε τηλεφωνικά χθες αργά το βράδυ.

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου πιθανότατα να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον των ανακριτικών Αρχών για συμπληρωματική απολογία, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει συγκεκριμένα τον λόγο της κλήσης της.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέτρεψε ακόμη μια δήλωση που είχε κάνει λίγες ώρες νωρίτερα, λέγοντας ότι δεν είναι σίγουρο πως θα γίνει στις 19 Ιανουαρίου η ακρόαση για την προφυλάκιση της Εύας Καΐλή, αλλά μπορεί να γίνει στις 20 Ιανουαρίου.

 




 

Δείτε επίσης:

Qatargate: Το λάθος της Εύας Καϊλή που την έστειλε φυλακή – Πώς τη «χρησιμοποίησαν» Παντσέρι και Τζόρτζι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This