Ρούλα Πισπιρίγκου: Η στιγμή που η Τζωρτζίνα φώναξε «όχι και αυτή»!

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της, η 34χρονη περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές των δύο κοριτσιών

Must Read

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε χτες Πέμπτη εκ νέου προφυλακιστέα, αυτή τη φορά για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, ούσα ήδη κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού για το θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας. Και, κατά τη διάρκεια της απολογίας της, η 34χρονη περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές των δύο κοριτσιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η Ρούλα Πισπιρίγκου περιέγραψε πρώτα το θάνατο της τρίχρονης Μαλένας, μέσα στο νοσοκομείο, τον Απρίλιο του 2019. «Στις 16:30 μπήκε στο δωμάτιο μια νοσηλεύτρια και της χορήγησε ένα φάρμακο τύπου “ζαντάκ” για το στομάχι της και έτσι ξύπνησα και εγώ. Στις 16:40 το παιδί τινάχτηκε, με κοίταξε, έβγαλε ένα βρόγχο και έμεινε με τα μάτια μισάνοιχτα. Της μίλησα, της φώναξα “Μαλένα, Μαλένα” της πήρα από τα χέρια τα πανάκια που είχε ως συνήθεια να κρατά στον ύπνο της και έτρεξα στο δωμάτιο των νοσηλευτών να τις φωνάξω. Δεν τις βρήκα, πήγα στο δωμάτιο των γιατρών και πάλι δεν βρήκα κανέναν. Σε κάποιο δωμάτιο άκουσα φωνές και έτρεξα, ήταν εκεί και καθόντουσαν τους είπα “τρέξτε το παιδί κάτι έπαθε και η αντλία χτυπάει”», κατέθεσε η 34χρονη.

Όσον αφορά στη μόλις 6 μηνών Ίριδα, οι Αρχές εστιάζουν στο χρονικό διάστημα από τις 7.30 μέχρι και 10.30 το πρωί. Είναι το διάστημα όπου, αρχικά, η κατηγορούμενη βάζει την πιπίλα στο παιδί για να ξανακοιμηθεί και όταν στις 10.30 ξυπνά με την αδερφή της, είναι πλέον νεκρό.

«Έκανα ένα μπάνιο εγώ, ντύθηκε η Δήμητρα και της είπα, “ετοίμασε πρώτα την μπέμπα και άσε την Τζωρτζίνα να κοιμηθεί”, γιατί το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκε 2:30 τα ξημερώματα. Εγώ πήγα να φτιάξω την κρέμα και είπα στην Δήμητρα “ετοίμασε την και φέρε την να την ταΐσω” και μου φέρνει ένα παιδί μπλε… και μου λέει “Τι;”. Μου έπεσαν όλα. Μου κόπηκαν τα πόδια και ήταν εκεί και με κοίταγε». Και συνέχισε: «Τα ματάκια της μισάνοιχτα και έκανε έναν ήχο με το στόμα της (σαν να ξεφυσούσε). Πήρε η Δήμητρα τον Μάνο (Δασκαλάκη), το ΕΚΑΒ. Ξύπνησε η Τζωρτζίνα και φώναζε “όχι και αυτή”».

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This