Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας!

Η 34χρονη φέρεται να ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της νέας καταδικαστικής απόφασης

Must Read

Προφυλακιστέα για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, μετά από την ολοκλήρωση της επεισοδιακής απολογίας της, η οποία ξεκίνησε χθες το πρωί.

Σύμφωνα δε με σχετικές πληροφορίες, η κατηγορούμενη φέρεται να ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της νέας αυτής καταδικαστικής απόφασης.

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα, η οποία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη και για τις κατηγορίες που τη θέλουν να έχει δολοφονήσει και τα δύο μικρότερα κορίτσια της, ολοκλήρωσε σήμερα, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, την απολογία της που ξεκίνησε χθες το πρωί, αλλά διακόπηκε, καθώς καθώς ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού για μεροληψία σε βάρος της εντολέα του.

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που σήμερα το μεσημέρι απέρριψε την αίτηση, η κατηγορουμένη μεταφέρθηκε ξανά στην Ευελπίδων και ολοκλήρωσε την απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Εξετάστηκε με πολλές ερωτήσεις

Ακολούθησε η διαδικασία της εμφάνισης της Ρούλας Πισπιρίγκου στο εισαγγελικό γραφείο, όπου φέρεται να εξετάστηκε με πολλές ερωτήσεις από δύο Εισαγγελείς και στη συνέχεια ακολούθησε η διάσκεψη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα για την ποινική μεταχείριση της 34χρονης, ήδη προσωρινά κρατούμενης, ως γνωστό, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, με χορήγηση κεταμίνης στο νοσοκομείο Παίδων.

Ενώπιον της ανακρίτριας, η κατηγορούμενη αρνήθηκε για μια ακόμη φορά τις κατηγορίες, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει με τους ισχυρισμούς που προέβαλε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εκ νέου στη φυλακή.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This