Έκρηξη σε εκκοκιστήριο στην Καρδίτσα: Διασωληνωμένοι δύο εργάτες

Παραμένουν για νοσηλεία και οι άλλοι δύο εργαζόμενοι

Must Read

Διασωληνωμένοι και σε σοβαρή αλλά όχι κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού νοσοκομείο Καρδίτσας οι 2 από τους 4 εργαζόμενους που τραυματίστηκαν χθες το μεσημέρι μετά από έκρηξη σε εκκοκκιστήριο βάμβακος στον Παλαμά Καρδίτσας. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για έναν 28χρονο Αλβανικής καταγωγής και έναν 55χρονο κάτοικο Παλαμά. Η διασωλήνωσή τους έγινε για την καλύτερη αντιμετώπιση των τραυμάτων που φέρουν στο πρόσωπο, στα χέρια και την πλάτη. Μάλιστα γίνονται ενέργειες προκειμένου να μεταφερθούν εντός της ημέρας σε Μονάδα εγκαυμάτων, σε νοσοκομείο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης.

Στο νοσοκομείο Καρδίτσας παραμένουν για νοσηλεία κι οι άλλοι δύο εργαζόμενοι (54 και 58 ετών) που τραυματίστηκαν επίσης κατά την έκρηξη και φέρουν εγκαύματα στο σώμα τους.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε χθες το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει το karditsalive.net, η αιτία της έκρηξης δεν έχει -προς ώρας- διευκρινιστεί, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο νοσοκομείο Καρδίτσας. Ένας εξ αυτών μάλιστα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, χωρίς, ωστόσο, να κινδυνεύει η ζωή του.

Αμέσως μετά την έκρηξη στο εκκοκκιστήριο κατέφτασαν επτά οχήματα της Πυροσβεστικής με 14 πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά, προκειμένου να μην επεκταθεί. Τα αίτια της έκρηξης διερευνά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

*πηγή φωτο: karditsalive.net

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This