Συναγερμός για την εξαφάνιση 44χρονης μητέρας στη Ρόδο

Σε ερημικό δρόμο βρέθηκε τουμπαρισμένο το αμάξι της!

Must Read

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει η εξαφάνιση 44χρονης μητέρας ανήλικου κοριτσιού στη Ρόδο, η οποία έφυγε το πρωί της Δευτέρας από το σπίτι της και χάθηκαν τα ίχνη της.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι το αυτοκίνητό της βρέθηκε σε ερημικό δρόμο. Και συγκεκριμένα στην περιοχή Νιόγλια στη Ρόδο και μάλιστα τουμπαρισμένο!

Για την εξαφάνιση της γυναίκας ενημέρωσε την αστυνομία ο σύζυγός της, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες, η 44χρονη είχε φύγει και κατά το παρελθόν από το σπίτι της, ποτέ όμως για τόσες μέρες.

Η 44χρονη εργάζεται ως υπάλληλος σε super market, επί της λεωφόρου Ρόδου – Καλλιθέας, και τον εντοπισμό της έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αδιανόητη επίθεση του Άδωνι στην Ευρωπαία Εισαγγελέα για τα Τέμπη

Πρωτοφανής επίθεση κατά της Ευρωπαίας Εισαγγελέως που ερευνά το έγκλημα στα Τέμπη εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά...

More Articles Like This