Αυτό είναι το βίντεο που τράβηξε η 47χρονη με τον λογιστή πριν κρεμαστεί: «Θα σε σκοτώσω σήμερα»

«Αν δεν με σκοτώσεις εσύ, θα με σκοτώσουν στη φυλακή» λέει ο λογιστής στο βίντεο που καταγράφηκε λίγη ώρα προτού βρεθεί κρεμασμένος

Must Read

Σοκ προκαλεί το βίντεο-ντοκουμέντο που κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο η 47χρονη γυναίκα που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση του 50χρονου λογιστή-ασφαλιστή στο Μοσχάτο, μετά την ομολογία της ότι συμμετείχε στον θάνατό του.

Εκνευρισμένη η 47χρονη απευθυνόταν στον λογιστή και τον ρωτούσε ποιος «έφαγε τα χρήματα», ενώ παράλληλα τον βιντεοσκοπεί.

Ο λογιστής είναι εξαντλημένος, αδύναμος και φαίνεται να κάθεται στον καναπέ. Ο ίδιος είχε δεχτεί τρεις φορές άγριους ξυλοδαρμούς τις τελευταίες ημέρες και είχε δέκα σπασμένα πλευρά.

«Εγώ μπορεί να μην έχω την δύναμη να σκοτωθώ γιατί έχω τελειώσει, αλλά θα σε σκοτώσω» ακούγεται να του λέει η 47χρονη.

«Όλα εγώ τα έχασα και δεν έχω συνειδητοποιήσει πως…» απαντάει απελπισμένος ο άνδρας, ενώ η 47χρονη επιμένει να ρωτάει «πού πήγαν τα λεφτά πες μου».

«Στην ανακύκλωση» της απαντάει ο 50χρονης και της ζητάει να διαγράψει το βίντεο.

«Αν δεν με σκοτώσεις εσύ τώρα, θα με σκοτώσουν στη φυλακή» λέει ο λογιστής στη συνέχεια, ενώ η 47χρονη τον κατηγορεί ότι «έφαγε» χρήματα δικών της ανθρώπων. «Τελείωσες και κατέστρεψες πολλές οικογένειες. Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα» ακούγεται να λέει η 47χρονη στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Tlive:

Τρεις άγριοι ξυλοδαρμοί μέσα σε δύο εβδομάδες

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως αιτία θανάτου του ήταν ο απαγχονισμός, αλλά έφερε στο φως και πολλά τραύματα που είχαν προκληθεί στο σώμα του σε προγενέστερο χρόνο από πελάτες του, που τον είχαν χτυπήσει επειδή είχαν χάσει τα χρήματά τους. Ο ιατροδικαστής Γεώργιος Ντιλέρνια που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή διαπίστωσε πως ο 50χρονος είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού τρεις φορές μέσα στις τελευταίες 15 ημέρες, φέροντας πάνω από 10 κατάγματα στα πλευρά του. Ο θάνατός του ήταν ασφυκτικός και μαρτυρικός.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στον ιατροδικαστή, μιλώντας προφορικά στους αστυνομικούς, είναι το γεγονός ότι δεν φαίνεται να αντέδρασε καθόλου! Για τον λόγο αυτό οι αστυνομικοί ζήτησαν να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ο 50χρονος ήταν υπό την επήρεια κάποιας ουσίας. Για τον ιατροδικαστή δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα πώς ο ασφαλιστής έφτιαξε τη θηλιά από τη ζώνη και κρεμάστηκε στο μονόζυγο, αν και έφερε τα σοβαρά τραύματα στα πλευρά του… «Αυτός είναι ο λόγος που έχω κάποιες αμφιβολίες για το πώς έδεσε τον βρόχο της ζώνης στο μονόζυγο. Για μένα είναι ερώτημα αυτό» αναφέρει σχετικά ο ιατροδικαστής στο πόρισμά του.

«Στο κεφάλι υπάρχουν εκχυμώσεις και μια εκχύμωση στο χέρι που παραπέμπουν σε προηγηθείσα εικόνα ξυλοδαρμού, χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια ο χρόνος. Στον βραχίονα υπήρχε παλαιότερη εκχύμωση, όχι τωρινή» αναφέρεται, επίσης, στο ιατροδικαστικό πόρισμα.

Αρνείται την ανθρωποκτονία η 47χρονη

Από την πλευρά της, η 47χρονη, που ήταν παρούσα στις τελευταίες στιγμές του άτυχου ασφαλιστή και παραδέχτηκε ότι ήταν αυτή που κλότσησε την καρέκλα.  Η γυναίκα, που ήταν επί σειρά ετών υπάλληλος ανθοπωλείου, απολογείται σήμερα στον ανακριτή για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Η συνήγορος υπεράσπισής της Κατερίνα Τσιώνα ανέφερε πως αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ενώ αποδέχθηκε μόνο τη συμμετοχή της στην αυτοκτονία. «Αρνείται κατηγορηματικά την ανθρωποκτονία από πρόθεση. Αιτία της κατάληξής του ήταν η αυτοκτονία με δικές του ενέργειες. Προσπάθησε να το αποτρέψει στο τέλος, όταν εκείνος κρεμάστηκε. Προσπάθησε να τον κρατήσει. Αμέσως ήρθε και η Αστυνομία» είπε η δικηγόρος της 47χρονης.

Πάντως, η ίδια η κατηγορουμένη έχει ήδη αναφέρει στους αστυνομικούς ότι τσακώθηκε άγρια μαζί του και κλότσησε την καρέκλα γιατί της χρωστούσε λεφτά. Είχαν επαγγελματική σχέση εδώ και μία δεκαετία. Του είχαν δώσει η ίδια και συγγενικά της πρόσωπα το χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ.

Ο 50χρονος χρωστούσε 2.000.000 ευρώ

Την ίδια ώρα στο φως έρχονται νέα στοιχεία για τις οφειλές σε άλλους πελάτες του, οι οποίες εκτιμάται πως ανέρχονται σε 2.000.000 ευρώ. Πρόκειται για ποσά που είχε λάβει για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα και άλλα επενδυτικά προϊόντα, αλλά έχουν «κάνει φτερά». Επίσης, εταιρία που ασχολείται με ενοικιάσεις αυτοκινήτων είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του 50χρονου για οφειλή που αφορούσε ενοικίαση 65 οχημάτων.

Στο μεταξύ, άφαντη παρέμεινε χθες για τρίτο κατά σειρά 24ωρο η Αλβανίδα σύζυγος του 50χρονου μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Σύμφωνα με τους γείτονες, είχε εγκαταλείψει τη συζυγική εστία τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, μετά τις αλλεπάλληλες απειλές σε βάρος του από άτομα που είχαν εξαπατηθεί από τον ασφαλιστή. Γείτονες λένε πως η σύζυγός του πήγε στο σπίτι της μητέρας της, ενώ άλλοι λένε πως έφυγε στην Αλβανία. Ο 50χρονος φέρεται ότι είχε εκμυστηρευτεί σε πελάτες του πως η γυναίκα του είχε εξαφανιστεί, αδειάζοντας τους κοινούς τραπεζικούς τους λογαριασμούς που περιείχαν χρήματά τους. «Καταστραφήκαμε» φέρεται ότι τους είχε πει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This