«Μετρούσαν τις ξυλιές και μετά τη βίαζαν διαδοχικά» – Περιγραφές-σοκ από τη μητέρα του 12χρονου θύματος πολλαπλών βιασμών

Ο εφιάλτης της μαθήτριας από την Ιεράπετρα ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2020

Must Read

Πέρα από κάθε λογική και διεστραμμένη φαντασία είναι τα όσα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση βιασμού μιας 12χρονης μαθήτριας από την Ιεράπετρα, η οποία έπεσε θύμα πολλαπλών κακοποιήσεων από τουλάχιστον τέσσερις ανήλικους μέσα σε ένα καλοκαίρι (2020).

Η μητέρα της ανήλικης, η οποία είναι εκπαιδευτικός, μίλησε για το δράμα της κόρης της (14 ετών σήμερα) για να ανοίξουν και άλλα στόματα και να μιλήσουν για παρόμοια περιστατικά.

Όπως περιέγραψε στο Star η γυναίκα, η πρώτη φορά που βιάστηκε η κόρη της ήταν από έναν 15χρονο, τότε, μαθητή:

«Την κάλεσε να μιλήσουν σε ένα γιαπί, σε μία οικοδομή κοντά στο σχολείο της κόρης μου. Ακολούθησε η κόρη μου, αυτός όμως είχε παρέα γύρω στα 10 με 15 άτομα παιδιά συνομήλικα, οι οποίοι παρέμειναν στον ίδιο χώρο. Εκεί έγινε ο πρώτος βιασμός της κόρης μου».

Σαν να μην έφτανε αυτή η πληγή στην παιδική ψυχή του κοριτσιού, το ίδιο καλοκαίρι, έχοντας πάει σε ένα πάρτι γενεθλίων ενός άλλου 15χρονου, ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε στην τουαλέτα διαδοχικά από τρεις ανήλικους!

Με πρόσχημα το παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια», που είχε ως επιλογές είτε να πιουν ένα ολόκληρο μπουκάλι αλκοόλ, είτε να πιουν ένα κουτί με κρεμοσάπουνο, είτε να κάνουν κάποιου είδους σεξουαλική πράξη, τα τρία ανήλικα αγόρια βίασαν τη 12χρονη.

Η περιγραφή της μητέρας, είναι ανατριχιαστική:

«Η δοκιμασία (σε περίπτωση που έχανε το κορίτσι), ήταν είτε να πιει ένα ολόκληρο ποτήρι από αλκοολούχο ποτό, είτε να πιει ένα κρεμοσάπουνο είτε να προβεί σε μία σεξουαλική πράξη. Αυτό που ακολούθησε ήταν, από τους τρεις τους διαδοχικά, ξυλοδαρμός πρώτα, μετρούσαν τις ξυλιές μέχρι το 20-30 και ακολουθούσε βιασμός».

Τα σημάδια που άφησε στην ψυχή της ανήλικης αυτή η βάναυση κακοποίηση την οδήγησαν στο να κλειστεί στον εαυτό της και να πέσει σε σοβαρή κατάθλιψη, σε σημείο μάλιστα να νοσηλευτεί με βαριά φαρμακευτική αγωγή.

Η πρώτη κατάθεση για την υπόθεση έγινε ένα χρόνο πριν ενώ τον περασμένο Οκτώβριο πέρασε στη δικαιοδοσία του ΑΤ Ιεράπετρας. Σήμερα, η οικογένεια ζει εκτός Κρήτης.




*φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This